-
Jak nie lubię MB tal CLS mi się podoba. Jeździłem trochę takim autem i największą wadą z pozycji kierowcy było mało miejsca nad głową, tak że nie polecam dla osób powyżej 190cm.
Ale tak jak napisał Łukasz, to jest bardziej coupe niż limo i do 7er nie ma co porównywać.
-
To ja Wam powiem że tez mi sie to auto podoba - z zewnątrz :cool:
środek to jakaś porażka dla mnie te wajchy przy kierownicy jak w RUDY 102 - wybaczcie ale do e65 wg mnie się nie umywa pod względem środka
-
Zdrajcy :D
Mnie bardziej się podoba po LIft e65/66 nic CLS, natomiast przód zupełnie na odwrót :)
-
Sprostuję że ja tez odnosiłem się do wyglądu zewnętrznego ;)
-
a co sądzicie o a8?(wiem wiem seria 7 króluje no ale z tego co piszecie to wypada co innego kupić) no bo jak nie oplaca sie e65 na e65 to może na 3 lata zmienić na a8(no i a8 ma quattro co jest dużym atutem), a potem wrócic do f01 już.
np. http://otomoto.pl/audi-a8-3-0-tdi-lo...C28667431.html
-
Ja włąśnie też myslę nad A8,jak się sprzeda eSka to na pewno następny samochód to będzie A8 tle że ja będę celował w 4,2.
Tutaj kolego będzie cięzko coś się dowiedzieć na temat audi bo chłopacy z e65 nie lubią konkurencji. Moje zdanie jest takie że A8 po FL bije na głowę CLS'a i E65/E66
-
Prawda jest taka ze tymi wszystkimi autami jezdzi sie fenomenalnie . Co by nie kupic z klasy premium czy to merc audi czy bmw bedzie super . Mysle ze nawet lexus czy infiniti bedzie ok . Jade swoim e65 i choc to juz jest babulenka stara to czuje sie w niej jak krol na imieninach . Wazne zeby jak wsiadziesz do auta czuc sie wyjatkowo . Wydaje mi sie ze na tym to polega w tej klasie aut .
-
No to jeśli o tym akurat wspomniałeś to uważam że A8 w środku jest znakomite
-
D3 lift jest poprostu bajeczne ;) i w srodku i na zewnątrz i pod maską także :D
-
Co do poliftowej E65 to Wam powiem, że mniej mi sie podoba niż przedlift, na siłę pozaokrąglana, pare detali, ja już bym poczekał te 2-3 lata na Fkę.. Co do longa też bym nie chciał i to nie ze względu, że mi niepotrzebny ale czułbym sie jak czyjś kierowca hmm ... co do cls'a to jeździłem i niewygodne to, ciasne, małe, źle sie wsiada a juz nie wspomnę o zgrzypiących fedrach bagażnika jak w starej beczce :) Natomiast A8 spoko, jeździłem taką 4,2 w dieslu i robi robote :)