Buła zapowiada sie bardzo fajnie:-) Ciekaw jestem,kto w TM sie takim do tej pory toczył.nie przypominam sobie nikogo kto urzędowałby takim 7er.Kupiłeś od jakiegoś szczawia? konkretnie z Tomaszwa,czy może z okolic tego miasta?
Wersja do druku
Buła zapowiada sie bardzo fajnie:-) Ciekaw jestem,kto w TM sie takim do tej pory toczył.nie przypominam sobie nikogo kto urzędowałby takim 7er.Kupiłeś od jakiegoś szczawia? konkretnie z Tomaszwa,czy może z okolic tego miasta?
bezpośrednio z Tomaszowa .Ja tylko nią urzęduje, bo wcześniej gdy nią kupiłem taka nie była,
Zdzira, bardzo chętnie jestem z Poznania zapraszam :cool::cool:
heheh to dla odmiany ja zapraszam do siebie :)
A tak po sprawiedliwości zdałoby sie wybrac punkt w połowie trasy bo z jakiej paki ja mam walnąc 220 kilometrów na ściga a Ty podlecisz 5 kilosów :P
Np kościan smigiel to sa punkty w mniej więcej połowie drogi
Nie widzę problemu, Przyjedzie jescze Forest 330 i kowal m3 wiec szykuje się lepsza ustawka .
no ale z nimi to dopiero gdzies za 3 tygodnie a mozna by szybciej mini spota zrobić w okolicy połowy drogi strasznie jestem ciekaw innego e-32 swapowanego na manuala i nie chodzi tylko o osiągi :)
Hehe...no ładne, ale prawie identyczne jak u mnie....:p
całkowicie przyzwoicie na tym kole ;)
Koło może i dobre, ale opony się kończą.
Jak na 300 konne, 2 tonowe auto w manualu, dobrze mieć cokolwiek lepszego.
Mnie 4 "w miare" nowe opony uratowały już kilka razy, zwłaszcza przy hamowaniu ~160 przez pana który nie uznaje kierunkowskazów.
Tyle że po zmianie skrzyni zdarza mi się jeździć szybciej, auto odmulone po tylu latach sprzyja ciśnięciu.
no fakt... jednak jescze na ten sezon je zostawię, auto jest odmulone cały czas, bo jeżdzę nim praktycznie na codzień i ciśnięcie jest bardzo często, jednak czasami zastanawiam się już, jak by sprawowało się tutaj m73.