Witam, ladne autko:) :)
Wersja do druku
Witam, ladne autko:) :)
Przednie oponki zmienione, ale brak aktualnych zdjęć - a były takie, bo na takich jeździł poprzedni właściciel - a mi jakoś to nie przeszkadzało. Na wiosne zaprezentuje nowe Foto - jak wygląda na nowych gumach. :papa:
faktycznie identyczny kolorek :D i naprawde mało spotykany!
hello hello
siemasz
Ładna ta "loszka" a kolor naprawdę ciekawy .
pozdro.
Witam :D
Witam ;)
Witam. Co prawda to prawda te oponki to juz za maly profil.. Tak jak pow kolega wczesniej ciekawe jak z abs.
Witam! chciałbym sie pochwalić, że Elektrozawory nagrzewnicy Zrobione! Teraz mogę jeździć bez ogrzewania latem ! :razz:
Tak na szybko dostałem 1 Elektrozawór od kumpla chyba od E36 a 1 z moich miałem spalony i przytopione złącze, więc go odciąłem a w jego miejsce założyłem cewkę tego od kumpla . 2 elektrozawór był tylko zatarty, więc go potraktowałem papierem 2000 i wszystko przeczyściłem tak jak do Siebie porządnie ! Wszystko poskręcałem i próba ! wypadła Pozytywnie ! Problemem jest jednak to, że gumki uszczelniające mam już w kiepskim stanie i nie wiem jak długo elektrozawory będą działać !
Jak chcecie ruszyć swoje to przygotujcie się na to, że będziecie potrzebowali DAWCY elektrozaworów jak okaże się, że macie przepaloną cewkę albo tak skorodowaną tak, że robi zwarcie i stopiły się styki. Z mojej nawet nie można było wyjąc tego RDZENIA ze środka, bo normalnie się "zespawał" z cewką . Dobrze, że nie było z tego żadnego FIRE !
Acha zmniejszyłem też luz na przekładni kierowniczej, bo w koleinach była tragedia i musiałem nieźle kontrować, żeby utrzymać auto na drodze !
Jeśli ktoś chce wiecej INFO to piszcie na GG lub na PW służę radami !!!
Witam! znów coś musiałem naprawiać w moim E38, no bo to juz "prawie" pełnoletnie autko i co sie dziwić !
Tym razem poleciał (zepsuł się) OGRANICZNIK drzwi kierowcy ! a sami zobaczcie na foto.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...2578046d6.html
Jakby ktoś potrzebował to podam numer OE 51218150019 i info, że Lewy i Prawy przedni jest taki sam, wiec można kupić na Allegro obojętnie, który i będzie pasował. Jest pewne "ale" jak wszędzie otóż Prawy od Anglika jak miałem możliwośc kupić, był na pewno bardziej wypracowany niż Lewy, bo to Anglik i gość chciał 50zł+20zł koszt wysyłki=70zł a ja kupiłem NÓWKĘ sztykę w ASSO u Smorawiny coś za 90zł, więc sami widzicie jak się opłaca kupić używkę. Jakby ktoś potrzebował część z mojego starego Ogranicznika to oddam darmo bo w moim urwało się tylko uszko mocujące a inne elementy sa OK !