Z jednej strony fajnie, że sprzedający mówi co autku dolega, a z drugiej jest trochę do roboty. Odnośnie instalacji to albo bym ją wywalił, albo zmienił na pełną sekwencję.
Wersja do druku
Z jednej strony fajnie, że sprzedający mówi co autku dolega, a z drugiej jest trochę do roboty. Odnośnie instalacji to albo bym ją wywalił, albo zmienił na pełną sekwencję.
Sprzedający wydaję się kompetentny , poprosiłem go aby nagrał film jak pracuje silnik i całe auto jak się prezentuje. Za chwilkę już go będę miał.
A podoba mi się ono ze względu na skrzynie manualną i prostoę silnika R6 :D
To przedstaw na forum filmik do konsultacji :)
Jeśli jesteś przekonany do zakupu to jedyne co pozostaje to konkretne negocjacje i zbicie z ceny :)
Wystawiał ją też wcześniej , za 4900, ale z tego co widzę nie było chętnych. Nie wiem czy coś jest nie tak, czy tylko po prostu e32 nie ma takiego wzięcia :D
Dobrze zareklamowana i zadbana sztuka znajdzie właściciela.
Filmik będzie?
Będzie, już wrzuca na serwer, a później ja wrzucę go na youtube.
Auto sprzedaje użytkownik forum:D
http://7er.pl/showthread.php/29946-E...%C4%99%C5%9Bci
Cieszy, że na forum auto tańsze niż na allegro (o 1600pln):)
Tak , zaproponował tą cenę :) Dał link do forum, co o tym sądzisz ?
Bo już dla Mareve pisałem w mailu, że nie chcę nikogo robić w jajo, czy to użytkownika forum, czy inne osoby. Opisałem co i jak, i jeżeli ktoś się zdecyduje to będzie jego decyzja. Myślę, że uczciwie podszedłem do tematu zamieszczając ogłoszenie w dziale sprzedam i dołączając link z allegro. Wszystko zależy od tego co kto szuka.