Zniechęciłeś się co do zakup;u tej 750 za połowe jej wystawionej ceny po przeczytaniu 3 postów na forum i do tego nie dotyczących auta???
Od jutra nie pije :D
Wersja do druku
Zniechęciłeś się co do zakup;u tej 750 za połowe jej wystawionej ceny po przeczytaniu 3 postów na forum i do tego nie dotyczących auta???
Od jutra nie pije :D
Poproszę zdjęcie rozebranego Camaro z kartką z aktualną datą lub wrzucenie jakiegokolwiek filmiku na konto "cuda71tomcio" na YT z dedykacją dla 7er.pl. Masz na to 24h. W innym przypadku Twoje konto zostanie zablokowane.
Czas start!
P.S. Resztę użytkowników proszę o powstrzymanie się od komentarzy. Przynajmniej do czasu zakończenia "weryfikacji".
meta!
Załącznik 5663
zdąrzyłem :eyebrows:
Dobry jesteś- nie myślałeś o jakimś maratonie?? Trenerem może być Tuczi ;) Teraz można spokojnie napisać WITAMY !
wreszcie, już się bałem że będę musiał stawać przy swoim autku a jak nie będzie widać moich skarpet to też nie dacie wiary że to ja :D
jest ok,fochy na bok Panowie :smokin: :D
A mówiełem że jest Prawdziwy. Błogosławieni Ci co nie widz.... .... :D
Przepraszam, ale kawałek lusterka, błotnika i słupka A nie jest dla mnie ROZEBRANYM (rzekomo) Camaro. Na pewno masz jakieś jeszcze jedno foto, na którym widać cały egzemplarz. Najchętniej takie, na który będzie widać ten purchel.