kurde... mieszkam w Nowym Targu i...teraz mi wstyd za "kolegę" :(Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
może troche źle też zrozumieliśmy to co chciał powiedzieć..
a ja mam biedne e38 a i tak je lubie :P
Wersja do druku
kurde... mieszkam w Nowym Targu i...teraz mi wstyd za "kolegę" :(Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
może troche źle też zrozumieliśmy to co chciał powiedzieć..
a ja mam biedne e38 a i tak je lubie :P
no no.. bardzo biedne :what:Cytat:
Zamieszczone przez tiron
no co Wiktor :]Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor
przeciezto prawda... 3.0 manual (niektórzy już tutaj się śmieją z tego)
składali je końcem 94r,bez tych wszystkich EDC,PDC,ESC ,AIDS :x i Bóg wie czego jeszcze bo tyle jest już tego w autach,ze gubie sie co do czego... :hihi:
czyli-golasek jak sie patrzy...ale i tak lubię ją za to,że jest moja i sam na nią zapracowałem a nie dostałem od rodziców czy kogoś tam jeszcze...
a co do przeróbek (to do kolegi z zakopanego) każda rzecz zrobiona samemu i dzialająca cieszy bardziej niż jaka kolwiek zrobiona w ASO czy innym warszczacie renowmowanym...a przy okazji człowiek lepiej poznaje swój samochód
Święte słowa :papa:Cytat:
Zamieszczone przez tiron
Nie ukrywam nie wiem co kolega napisał na mój temat , ostrzeżenia pociągnąłem po evanie..
Bo wiem ze od niego dostać ostrzeżenie to już coś mocnego ..
Sam również miałem i mam biedne E38 ..
Total golas była jak ja kupiłem z dodatków super to 10 poduch i asc <lol> :what: :what:
Teraz wyposażenie już powoli spełnia wymagania norm..
bo kanapa tylnia sie grzeje przod jezdzi elektriken itd itp ..
I wszystko robilem DRUTEM - czytajcie własnymi rekami ..
A bardzo mnie denerwuje gdy wpada jakiś figos fagos ASOS SERWICOS i mi tu kolegę obraza za coś co robił sam .. Szanuje każdego kto potrafi a nawet i nie potrafi a próbuje coś zdziałać sam
Powinna łączyć nas pasja do jednego do wspólnego zamiłowania przepięknej marki 7er.. A nie to co kto ma czym jezdzi i czego sie dorobil itd itp ..
lub dostali :DCytat:
Zamieszczone przez trolu
O tak masz racje :)
ale o co tyle krzyku jednemu sie podoba a innemu NIE ! Ja należe do tej grupy co ma własne zdanie i nie pisze jak większość - żeby nie podpaśc innym ! Mi sie NIE podoba. Mógłbym to mocniej skomentować, ale czy to warte tego. Jak Wam sie podoba to Ok ani ziębi ani parzy , tylko czy zrobicie sobie :razz: - dziury w tłumiku ?
Chodzi o styl wypowiedzi a nie o to że komus sie podoba czy nie. Mamy demokrację i każdy może wyrażać swoje opinie ale wypowiedzi poniżej jakiegoś poziomu kultury sa tutaj nie mile widziane i kasowane. Ot tyle ;)
dzwiek na zewnatrz jest bardzo fajny, jednak mnie juz we wlasnym aucie basowy tlumik jaki mialem doprowadzal do goraczki.
I to nie fair, ze jakis gostek przychodzi i nas obraza. tacy potem jak zaplaca tysiace euro lub zloty w Aso lub gdzie indziej prosza nas o pomoc.
Jak uwazam, ze kazda metoda pracy/przerobki (konwencjonalna czy tez nie) jest dobra, jezeli spelnia swoja role i funkcjonuje.
I ja rowniez kupilem prawie golasa, i wyposazylem je tak jak mam i jeszcze wiecej, czego w Aso robic nie umieja lub nie chca. Bo ja pracuje niekonwencjonalnie.
I na wszystko sam zapracowalem i jak bedzie trzeba to dalej bede wiercic dziurki, klasc kable z zelazka jak braknie i takie tam wynalazki ku chwale www.7er.pl :D :D :D
Wiec @Neuf super gra bas wydechu, ale z moja migrena to lepiej juz w swoim nie przerobie tylko poslucham Twojej i bede troche zazdrosny ze sam nie mam :D :D