Hasło zlotu to:
" NIE SPAĆ, ZWIEDZAĆ, ZAPIERD...." :neo:
GOOOOOOOOO!!!!!!
Wersja do druku
Hasło zlotu to:
" NIE SPAĆ, ZWIEDZAĆ, ZAPIERD...." :neo:
GOOOOOOOOO!!!!!!
Chcialbym bardzo uczestniczyc, ale kobieta nie chce ze mną jechać... :( ma już dość słuchając codziennie bunia to, bunia tamto...
Chyba trzeba bedzie zostawic ja w domu i pojechac samemu :)
;-)
Ja się waham - póki co jest już 50% szans, że pojedziemy z żoną i psiakiem na dzień otwarty.
Chłopaki - mimo, że ćwiczę palce na klawiaturze na łamach 7er już drugi rok, to jednak rzadko bywam na zlotach. Wielu z Was znam z postów i ksywek. A jak rozpoznam w realu? Może jakieś nalepki na klatę "Hello, my name is ..."? :-)
No i kiedy ktoś przestaje być kotem? :-)
Mi również chodziła po głowie wizyta na zlocie ale na dniach rodzi mi się Córeczka także muszę odpuścić. Ale przez cały rok będę nastawiał Żonę na wyjazd , żeby nie bylo ,że nic nie mówiłem i za rok mam nadzieję osobiście poznać Szanowne Grono:D.Tymczasem już teraz życzę dobrej zabawy tym , którzy będą.
Znasz nas z forum a w realu nie??? to nie ma lepszej okazji do poznania nas niż ZLOT :cool:
Dla waszej (nowych) jasności ten zlot jest organizowany dla WAS drodzy moi, a to dlatego że miło poznawać jest nowy narybek maniaków 7er i cieszyć oko większą ilościa zadbanych 7-mek - poza tym mamy apetyt pobić rekord w ilości 7er w jednym miejscu (ostatni właśnei padł podczas Zlotu w Ślesinie) więc jak widzicie bez WAS nie damy rady
Kotkiem przestaniesz byc po uczestnictwie zlocie, automatycznie staniesz się nominowany do VIP - więc chyba warto zmienić barwy na green power :)
PS
kto z kim przyjedzie nie ma znaczenie - znaczenie ma kto z kim wyjeżdza :D
Wpadaj zatem z żoną - najlepiej cudzą :cool:
Miło będzie Was poznać - zapraszamy!
Każdy uczestnik dostaje identyfikator z wypisanym nickiem z forum, więc rozpoznać będzie łatwo ;)
~ wysłane poprzez Tapatalk
Noo kurcze, aż się chce jechać :-)
Jeszcze nie wiem jak finansowo będzie u mnie, ale ta sobota też jest płatna? Sorki, ale wolę wiedzieć niż świecić oczami przed żoną ;-)
Moja idzie przez bank na Melmak ;D Ale spokojna Twoja rozczochrana - dojdzie ;)
Do każdego kto się jeszcze waha - każdy kiedyś był na Zlocie pierwszy raz - ja też. I również zostałem miło przyjęty. A teraz patrzcie: Moderator, drinki z palemką, dziewczyny, TV, sława... Polecam!!! :peace: