w pl masz tylko aquapark w Bukowinie Tatrzanskiej Krakowie TG no i Dg ale do Tatralandii im daleko
mowiac serio jrstem za takim wyjazdem obiema rekami
w pl masz tylko aquapark w Bukowinie Tatrzanskiej Krakowie TG no i Dg ale do Tatralandii im daleko
mowiac serio jrstem za takim wyjazdem obiema rekami
Byłem we wszystkich wymienionych miejscach i Tropical Island jak dla mnie jest najlepszy , można na noc zostac i imprezę zrobić :D
no to siup:D : http://www.neotravel.pl/najwyzsza-zj...na-na-swiecie/
W Tatralandii byłem 5 razy na wakacjach zimowych, jest tam naprawdę ciekawie i polecam. Jakby był jakiś tam wypad na tydzień do tych domków to może się wybiorę z Wami :D Mam kilka procent zniżek za to, że jestem "stałym klientem" :D:D:D
Gdzieś w DE lub CH jest chyba podobna, jak znajdę to dam linka:)
Może i szybko ale za krótko. Nikt nie wspomniał o aqua park'u w krakowie. Przecież np żółta zjeżdżalnia jest na prawdę nie zła.
Bukowina Tat to taka mocna średniawka
Kawalek za Hanoverem w de jest mega park bodajze nazywa sie heide park bylem i widzialem meega przezycia
mam
www.heide-park.de
miasteczko to Soltau
Moze nie jest to park wodny, ale naprawde jest super. Jest tam najwyzsza na swiecie drewniana zjezdzalnia, kolejka ktora potrzebuje 2, 8 sekudy aby rozpedzic sie do 100km/h,ni wiele wiele iinnych super atrakcji, ktore podniosa poziom adrenaliny :-)
A może coś takiego ? OBRAZEK