Krzysiu!!! Nie poznaje kolegi. A niedawno podpis sie zmienil pod nickiem :] a ja durny zastanawialem sie dlaczego ;)Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
Wersja do druku
Krzysiu!!! Nie poznaje kolegi. A niedawno podpis sie zmienil pod nickiem :] a ja durny zastanawialem sie dlaczego ;)Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
niestety ale taka prawda...teraz mam nadzieje troche bede mogl pojezdzic bez ingerencji mojego portfela..oby :?
ale jesli bedzie taka okazja tzn kupiec z przyzwoita propozycja to... kupie tylko 740i ;)
Jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze, to też polecam benzynkę /740,745,750/ pomimo tego, iż pali więcej to i tak jest tańsza w utrzymaniu od diesla z mega przebiegiem. Diesel dobry jest dla osób, które kupują nowego, robią rocznie 80-100 tys km i po dwóch,trzech latach zmieniają na nowy.
Pozdrawiam ;)
Witam jestem nowy na forum.
Chcuialbym sie dowiedziec co myslicie o wersji 730i z 2005r ? Ogolne informacje prosiłbym
POzdrawiam i z góry dziekuje
Najpierw zapraszamy do działu Przedstaw się... a potem na pewno się wszystkiego dowiesz :)Cytat:
Zamieszczone przez M-Power
Małe sprostowanie informacji których udzieliłem - otóż mój kumpel ma 730d i padła mu turbina, podałem ze koszt 5 tyś, okazało sie ze tyle to wogóle zapłacić za przegląd a w tym turbo kosztowało 2400zł z Gareta !?!? jak sie nie myle hmm.. Dziękuje za uwage..
2400 to w sumie niewiele. Ja do starego transita płaciłem coś 1800.
No tez mi sie wydaje za jak na E65 to niedużo, jednak zabolałby mnie napewno...Cytat:
Zamieszczone przez Jey
witam , pozdrawiam wszystkich co sadzicie o silniku 745 w bendzynie
Glowna jego wada jest wyciek plynu chlodzacego:
http://7er.pl/showthread.php/10323-m...-konstrukcyjny ;D