I nie tylko :) Chociaż w sumie brakuje szmacianej tapicerki na jakiej przyjechałem autem z dojczów :)
Wersja do druku
I nie tylko :) Chociaż w sumie brakuje szmacianej tapicerki na jakiej przyjechałem autem z dojczów :)
Sorry ale za lusterka to należy się karny kut... z resztą nie tylko za lusterka.
To Ci się tylko tak zdaje, są samochody w których kierunkowskazy przednie są tak skonstruowane że nie widać ich już podkątem 35%. Ile razy mi się zdarzyło że mało ktoś we mnie nie wjechał gdy skręcałem w lewo a z tej samej drogi ktoś w tym samym czasie ruszał na wprost. Teraz to się jakoś nie zdarza :)
A co do "relingów dachowych" to też się mylicie - to oryginalny bagażnik GM dedykowany do opel calibra. Nie rozumiem co w nim nieoryginalnego :)
Niestety każde auto ma jakieś minusy, calibra ma ich wiele - częśc z nich usunąłem (nie ocynkowałem tylko blachy ;) )
Dla mnie odmłodzenie auta to nie tylko nowy lakier ale dostosowanie do obecnych warunków i wymagań (jak webasto, klimatronik).
Choooociaż - powtórzę się ale lusterka oryginalne tez nadal są więc auto można sobie zażyczyć i będzie w 99,99% oryginalne - chociaż powrót do seryjnych nawiewów to by była jakaś masakra :)
Trzymam to wszystko bo miałem w planach zarejestrować jako oldsmobile kiedyś. Plany się niestety pozmieniały - chcąc niechcąc :(
Wybacz kolego ale błędnie odczytałem Twój wcześniejszy post z którego wywnioskowałem, że posiadasz klasyczną, zadbaną Calibre. Z tego co zobaczyłem na zdjęciach wyciągnąłem krótki wniosek - kosmicznie komiczny agro tuning. Mnie nie interesuje jaki kąt widzenia ma kierunkowskaz, a już tłumaczenie, że Ci ktoś wyjechał albo przejechał ma się jak piernik do wiatraka. Auto produkowane w 1991 po 20 latach powinno wyglądać jak auto wyprodukowane w 1991 roku - tak ja podchodzę do tematu, nazwijmy to, starszych aut. Możliwe jednak, że będą kręcić 5 część powrotu do przyszłości i wtedy jest szansa na główną rolę. Bez urazy, bo to nic osobistego, dla mnie to auto i dodatki to jakiś absurd. :piwo_sok:
Do jasnej anielki bo przeklinać nie mogę to jest według was wiejski tuning ! ? ta calibra ? bo ma inne lampy alumy i blęde na szybie ? co sie ludzie z wami dzieje ! jak bym miał luźne 9 koła to bym z palcem w nosie ja kupił przeraza mnie to ze ktoś ma swój styl swój gust i trzeba to szanować prawda ? http://hordeofwolves.free.fr/gal/mag...ra%20large.JPG to jest wiejska Calibra !
Uściślając calibra była produkowana od 1998 roku a jego premiera w 1999 ( koneser-czepialski powinien chyba takie rzeczy wiedzieć ).
Jeśli chodzi o odbieganie od oryginału - zaznaczałem wielokrotnie że ten samochód może być w każdej chwili oryginałem.
Zaś o agro-tuningu to chyba masz bardzo słabe pojęcie. Może warto się zapoznać zanim się zacznie komentować.
Temat o e39 .Więc niema co soobie ciśnienia podnosić (bo już 4 stronka leci) ;D
Owszem pomyliło: 1988, premiera 1989 :) Dzieki za sprostowanie :)
tequila: kwestia ilości wypitego piwa - to tylko literówka :)