xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Wersja do druku
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Żałosne tylko tyle powiem.
Dobranoc panowie całokształt tematu i akcja w nim wypompowała mnie z sił, Jak widać drugi dzień nowego roku w tym temacie kończy sie z grubej rury.
...wow....
...no dobra, ale kto dostanie te TICO? :D
Fajne Off-Top - prawde powiedziawszy nie chce się tego czytać . A pieprzenie Shadow'a jest prowokacją nie mającą znaczenia.
750 - jest klasą samą w sobie . Zakup tej że wersji wiąże się oczywiście z większymi wydatkami : paliwo / koszty eksploatacji , ale daje wielką radość w jeździe oraz na swój sposób indywidualność . Do V12 trzeba się przekonać , zarówno jeżeli chodzi o wady i zalety .
Śmiać mi się chce jak wypowiadają się pewne osoby które nie miały V12 lub nie miały bliskiej styczności.
Ja długo myślałem o zakupie 750i ( wcześniej miałem 730 ) i nie żałuję decyzji ( Dzięki Preze32s) :)
PS. Proponuję posprzątać ten śmietnik wyżej ;]
W innym temacie znów pisałeś że jak uzbierasz 3tys to coś tam kupisz sobie do E32.
Jeśli osoba która "zbiera" te 3tys na coś do auta to na pewno nie jest w stanie utrzymać 750i (i nie mów że tak nie było bo zaraz zacznę szukac tego tamtau)
Amen.