Seban a w moim temacie coś pomożesz: błąd 9B36. Przypomnę że webasto jest rozbudowane do opcji dogrzewania wnętrza i po wciśnięciu właśnie tej opcji na monitorze
wyskakuje właśnie ten błąd!!!
Wersja do druku
9B36 Operating mode faulty
Nie wiele mi to mówi.
A czy działa poprawnie jako dogrzewacz?
Witam
Dziś przebudowałem webasto na postojowe. Super sprawa:)
Witam
dla dociekliwych znalazłem ciekawa stronę o dogrzewaczach >> http://ogrzewaniepostojowe.net.pl/ThermoTop.php - ciekawe wyjśnienia i wyczerpujące informacje. Polecam
Pytanie za 100pkt Nie posiadam webasta w standardzie 745i, czy muszę kupić piec dedykowany do bmw czy mogę równie dobrze kupić jakiekolwiek Thermo Top C Benzin np z VW, Audi?
Tylko że na alledrogo nie ma ani jednej aukcji z kompletnym zestawem i chyba nigdy nie widziałem takiej aukcji i stąd też zaczynam się zastanawiać czy nie kompletować tego w częściach. Chyba że ktoś ma taki zestaw na zbyciu to mile widziane info. Przydało by mi się webasto z dwóch powodów. Pierwszy główny powód podgrzanie płynu a zarazem reduktora żebym mógł szybko przełączyć na LPG (robię codziennie krótkie odcinki więc latem na LPG przeskakuje momentalnie ale zimą praktycznie śmigam non stop na PB bo nie zdąży mi się reduktor ogrzać zanim dojadę do celu). Drugi powód to taki że miło by było wsiadać do nagrzanego auta :)