Mnie się ten patent podoba :) Sam bym tak pokombinował w mojej :) Bo efekt robi wrażenie :D
Wersja do druku
Mnie się ten patent podoba :) Sam bym tak pokombinował w mojej :) Bo efekt robi wrażenie :D
Zastanawia mnie jedno, czy dało by radę użyc do tego celu gwintu z passata b4? Gwint firmy ta technix. Bo planuję zrobic takiego gwinta :p
Naprawdę podobaWam sie tak obniżone E32 jak z tamtego linku...dla mnie totalna porażka,rozumiem obniżenie ale nie tak jakby miał 3 tony na dachu...dla mnie wygląda to wręcz obciachowo...
No troszke przesadzone według mnie.
Wg mnie jest to pokaz możliwości,bo jeździć na takim obniżeniu można chyba tylko do przodu.
Głównie zależy mi na gwintowany zawieszeniu, ponieważ można auto jeszcze podnieśc, a na sprężynach niestety nie ma tej możliwości.
Ja przód zrobiłem identycznie z gwintu do e39, tylko nie dałem poduszek a cambery. Do takiej gleby zmierzam, tylko tył jeszcze nagwintować:)
S226A SPORTS SUSPENSION SETTINGS w swojej E32 mam własnie takie zawieszenie. Moje pytanie brzmi jakie można dobrać amorki i sprężyny żeby się zbytnio nie różniły od oryginału ??