Nie róbmy zabawy Panowie, ja jutro -jak i kilka innych osób- będę miał ograniczenia w dostępie do internetu.Cytat:
Zamieszczone przez marek-ogi
Kilka osób chcących przybyć nie jest zarejestrowanych tu, a luźno obserwują posta, więc skoro ida tego jest powiększanie naszego grona, to proszę o konkrety już dzisiaj 8/
Ustaliliśmy sztywno godzinę 17:00 - postanowioneCytat:
Zamieszczone przez ADASIO
Ja proponuję jednak odejść od patriotyzmów lokalnych i wybrać miejsce co by było luźno i wygodnie.
Ja ze wzgl. na wygodne miejsce proponuję nadal parking przy MAKRO - dużo miejsca przy Makro i Ikea, a Makro ma parking zadaszony jakby miał być deszcz, ponadto w niedzielę są tam na prawdę duże luzy (pustki na parkingu).
A i większość z zaangażowanych woli to miejsce, a Ci co siedzą cicho przyjmują opcję bez reklamacji. A i kolega xsilver będzie miał troche żwirków - pewnie do zabawy :hah:
Godzina jest taka, że będziemy po niedzielnym obiadku, a jak ktoś ma dużą przemianę materii, to zawsze coś się znajdzie :) (np. domowe kanapki lub chociaż sąsiadujący McDonalds)
Więc proszę o konfrontację mojej wypociny - będę ponownie ok. 22:00, więc liczę na ostateczne decyzję, a jak co to też można na gg pogadać.