kolego jeżeli dbasz o swój silnik to nie kombinuj kup nowy normalny papierowy filtr i jest git,stosując jakiś wynalazek nie zyskujesz nic poza dzwiękiem a ryzykujesz wiele
Wersja do druku
kolego jeżeli dbasz o swój silnik to nie kombinuj kup nowy normalny papierowy filtr i jest git,stosując jakiś wynalazek nie zyskujesz nic poza dzwiękiem a ryzykujesz wiele
Ja na plastiku tłukłem jajka przy wsiadaniu a lubie tez jezdzic po lekkim terenie wiec wole cross,
Nie wiem czy coś zmienił będę go miał jutro,
Obecnie mam papier BOSCHA-nowy, Nie kwestionuje K&N ale gąbce ufam w tym przypadku bardziej jutro jeszcze obejrzę jak dojdzie mi pipercross i je porównam. K&N ma taką konstrukcję że nie nasączony może przepuścić już zabrudzenia. Oczywiście wiadomo że suchy nie powinien być montowany ale to już jest na nie,
Myślę że nic nie ryzykuje bo jeśli nie wzbudzi mojego zaufania to go nie założę, a BMW robię małe przebiegi i będę doglądał stanu filtra :P
Jutro zdam relację.
dokładnie ja za swoj duży filtr także dałem koło 350zł K&N
Nie jestem fanem filtro tuningów ale je sprzedaję i Pipercross też jest światowym producentem a że mniej znanym to już kwestia marketingu.Wystarczy poczytać gdzie są stosowane i to będzie wystarczająca rekomendacja a że są tańsze to tylko się cieszyć:smile:
http://www.pipercross.net/
spokojnie maćku akurat ja do pipercrossa też nic nie mam chodzi mi raczej o mase badziewia na allegro z opisami ten jest do 200 kuni a tamten do 500 kuni hehhehe
ja jak swojego szukałem to jak zoaczyłem co mi jeden znajomy polecił na allegro opis był do 500 kunia a rozmair tego był taki, że smiech na sali do pierdziela to mozna było włożyć