Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
> Nie przejmuj sie :) ja nie moge nic robic z zawiechem ,bo mnie zatrzesie, a jak pojade na wschód to katastrofa :razz:
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
> Nie przejmuj sie :) ja nie moge nic robic z zawiechem ,bo mnie zatrzesie, a jak pojade na wschód to katastrofa :razz:
rozumiem,kazdy wybiera tak ja mu pasuje ;)
umnie niedlugo takze pojawi sie pewna metamorfoza.. ;D
pewnie fele 22" ;D
nie nie... narazie 20" ale napewno wyzej nie pojde... 8/
narazie kupilem nowe opony ..potem zobaczymy ;)
ja tez musze dwie kupic ,jakie kupiles ? oferowli mi YOKOHAMY za 495 zl z wymiana ,albo NOKIANY za 520 zl Z wymiana
nikt tu niemowi ze 7ka niema racji ze e38 po glebie i na duzej feldze wyglada duzo lepiej, ale przykladem jest np vw passat ktorego mozna kupic w wersji na slabe drogi z zawieszka +5cm (niejestem pewien dokladnie ile ale jest taka opcja w salonie) a na podlasiu niestety jest katastrofa, koledzy ze spotu w augustowie mogą potwierdzic :hah:Cytat:
Zamieszczone przez ELVIS
Cytat:
Zamieszczone przez krzywy191
> Jasne ,wyglada super ,podoba mi sie ,ale z jazda jest inaczej, oja tak ,moje zawiecho dostalo popalić :razz:
tak jak powiedzialem napewno na seryjnym zaiasie i oponach 16-18 jezdzi si pieknie (sam kiedys mialem taki zestaw,taka kupilem) ale wiadomo ze wyglada lepiej jak jest troche zglebowana oraz wieksze fele..kwestia tego jak ktos napisal... zalezy od drogi.. u mnie jest wlasciwie plasko i jadac do wawy tez mam spoko scieche ;) nie bylem juz dawno na podlasiu chociaz mam tam dzialeczke (drohiczyn) wiec napewno sie tam kiedys wybiore ;) i sprawdze wytrzymalosc moja i felg ;D
jakie oponki kupilem ? a trafila mi sie dobra okazja nowki za 280 euro z przesylka 2x245/40/20 Falken ..akurat na przod potrzebowalem :) a normalnie w sklepie internetowym cena za szt tej opony to 218 eurowiec okazja... Evan sobie je chwali wiec czemu nie ;)
to wez ze soba te staare zawiecho do bagaznika ;D
czyli nie proponuja mi drogo tych opon :cool: :cool:
o o jaki rozmiar i index predkosci ?
tutaj przykladowy sklepik http://www.reifendirekt.de/