Masz tak jak ja, tylko long. e38 inna bajka ale e65 w wersji krótkiej mi się nie podoba aż tak. Błędy poduszek ,standard.Cykanie-wszystkie co oglądałem valvatroniki cykały-u mnie cykaja reszta cisza.
Wersja do druku
A mi tam sie wlasnie long nie widzi . Nie kupil bym , zreszta i tak nie wszedl by do garazu :) . Juz teraz mam z jaies 10 cm od sciany do kraty .
Nie twierdzę że nie ma ładnych wersji krótkich, bo są ale mnie zawsze kręciły autka inne jak wszystkie a Longów jest zdecydowanie mniej.
Chłopaku - a miałeś kiedykolwiek do prównania longa i wersje krótka?? tak wizualnie, namacalnie ?
Ja wiem ze 14 cm to nie dużo (każda laska Ci powie :) ) ale jednak w tym przypadku to ogromna róznica,
z przodu prawie żadna ale tył to w longu sala koncertowa na 1000 osób, wygodna obszerna i ekskluzywna, a w wersji krótkiej zaledwie mała salka z przyciasnym przedsionkiem
tył jest mega wygodny dla pasażerów a jak ktoś na zlocie popatrzył na longa a na krótka to w longu nie widziałem niezadowolonych min nikogo - za to okreslenia montujemy rurke i robimy tu impreze padały z ust co 2 :) no i faktycznie na igraszki w plenerze z kobietą nadaje się zdecydowanie :P
A tak na poważnie to jak dla mnie to tylko long - wersji krótkiej już bym nie kupił, i wg mnie jest tak jak z jazda ze skrzynia manualna a rozmowa o automacie - dopuki nie spróbujesz nie przekonasz się
Nie jechałem nigdy longiem i sam mam wersję krótką ale gdybym teraz kupował to tylko long. Inna bajka jeśli chodzi o tył.
zapomniałem napisać ze jak skrzynia jest w trybie D szarpie na toczeniu się auta, dodatkowo przy dojeżdżaniu do świateł przy redukcji biegów są stuki
To cos nie tak. Może byc jedynie podczas hamowania mocniejsze zbicie biegu np z 2 na 1 ale stuki i szarpanie to nie jest normalne.
Nie sa to w zadnym wypadku objawy ktore powinny wystepowac przy normalnym uzytkownaiu auta przy tej ilosci kilometrow.
Sprawdz jeszcze czy podczas rownomiernej jazdy nie faluja obroty .... wskazywalo by to na konwerter.
Nic nie powinno szarpac ani stukać!
Skrzynia działajaca prawidłowo zrzuca biegi bez czuciowo - przynajmniej u mnie
ja pier.... i weź tu coś znajdź, potwierdza się teoria jak auto zaczyna się sypać to idzie na sprzedaż...