-
no wlasnie z jak sprawdzic jakie opcje webasto sie ma bo ja po vin sprawdzalem i niby nie ma ale mam naklejke na kielichu pod maska z napisem webasto jakies numery daty itd. pilota nie mam ale zawsze mogl sie komus zapodziac a i drive nie sprawdzalem nigdy....
-
jak po VIN nie ma, to nie będzie miało, nie ma takiej opcji, że w fabryce przez przypadek zamontowali ;-)
-
to co ta naklejka znaczy pod maska??
-
Jesli diesel, to ma dogrzewanie silnika, trzeba doposazyc system o pare komponentow, pokodowac i bedzie juz pelne ogrzewanie postojowe. Benzyna zazwyczaj potrzebuje calosc od zera.
-
Mam WEBASTO (Typ C) a wiec ta wersje o która sie rozchodzi. Jeszcze nic z tym nie udało mi sie zrobic, jest możliwe odpalenie go przez INPA ale uruchamia sie tylko na chwile (wtedy lekko zadymi z wydechu webasto i słychać cykanie i jakby pracująca pompę).
-
Witajcie mam bład 9C98 z tego co wiem jest to bład webasto? Ktoś podpowie gdzie szukac przyczyny nie idzie wykasować. Webasto z opcja grzania kabiny + pilot nie ma mozliwosci z błędem odpalenia tego dobrodziejstwa. Dzieki
-
Matko nikt tego nie przerabiał? 9C98 -Independent heating, communication fault / Niezależne ogrzewanie, błąd komunikacji - bład sterownika co myslicie?
-
Zasilanie dochodzi?
W iście na czerwono czy jak?
Zacznij od sprawdzenia najprostszych rzeczy, a potem dopiero się martw.
Woda w wtyczce może być, zaśniedziałe cos.
-
Dzieki kolego , przeczyściłem kostke wymieniłem bezpiecznik dla pewnosci i cud odpaliło:)
-
Możesz powiedzieć dokładnie jakie wtyczki i gdzie? I który bezpiecznik wymieniłes? Mam ten problem ze nie odpala mi wogole nic;( ani że środka ani z pilota. Chyba że ktoś małopolska albo Śląsk ogarnia to? Pasowało by mieć teraz webasto bo mrozy ida;)