mam kompletna tapicerke w brązowej skórce wszytko z jednego auta nie bede tu robił OT
Wersja do druku
mam kompletna tapicerke w brązowej skórce wszytko z jednego auta nie bede tu robił OT
Witam :cool:
Śliczne auto :yo:
bardzo ładna sztuka, przeszła rejestracje na zabytek na obnizonym zawiasie czy musiałes podnosic ja z tej okazji?
U rzeczoznawcy i na ostatnim przeglądzie byłem na zimówkach, z baloniastymi oponami, nie było widać, że ma lekką glebę, w sumie teraz jest tak, ze odstęp miedzy oponą, a błotnikiem jest taki sam z przodu i z tyłu
kolego napisz na PW jak co załatwiałś na zabytek :) a ogólnie piękna sztuka jak pisałem wcześniej :)
Dzieki :)
Jeden z pierwszych warunków każda e32 ma spełniony, tj minęło 15 lat od zakończenia produkcji, 2 warunek to albo 25 lat, tak jak moja, lub rzadka wersja, nietypowa, pozostałość po sławnych ludziach itd.
Najpierw rzeczoznawca, ja załatwiałem w opolskim PZM-ocie, wystawia opinię o stanie technicznym, robił mi tzw "białą kartę", później uzyskanie wpisu u konserwatora zabytków. Po tym wszystkim wypełnia się wniosek o przegląd z masą nietypowych pytań, jedzie się na ostatni przegląd (300zl) i z kompletem dokumentów do wydziału komunikacji, na żółte blachy czeka się około tygodnia.
Puściłem Ci PW w sprawie rejestracji na zabytka - u nas w Łodzi to mało realne jak auto nie ma 25 lat.
Fajna sztuka.Inne koło i fajny kolor.A jak przegląd?Ja jadę po niedzieli na bezterminowy:D
Ps.Binio tych "żółtków" trochę już jest także jest to możliwe.
Auto 3 lata doprowadzałem do zadowalającego stanu więc przeszła przegląd bez większych problemów, jedyne co to padł mi czujnik wstecznego, wstawiłem z m10, taka skrzynie miałem i jest identyczny i pociągnąłem ręczny przed wjazdem, leżąc na śniegu, ale było warto :) Diagnosta był w szoku jak ją zobaczył, jeździłem na te stację od początku wiec ja widział miesiąc po zakupie (sam jeździł e63), więc jakoś specjalnie się niczego nie czepiał, auto miało być sprawne technicznie, przejśc wszystkie pomiary i testy.
o stan to się niemartwię bo mam więcej nowego niż starego pod spodem i pod maską.Chodziło mi czy specjalnie się czymś różni od zwykłego..Czy jest dużo dłuższy od standardowego itd:smile: