-
Piękny mecz...ruscy zdziwieni,myśleli że będzie gładko jak z Czechami..a tu dupa.Generalnie mecz na plus dla Polski...większość akcji podbramkowych dla nas...a ten gol będzie jednym z ładniejszych na mistrzostwach...ruska bramka przypadkowa,potknął sie gostek i dostał piłką w łeb.
-
Fakt, Bramka Kuby genialna. Czekamy na Czechy, Tam już remisu być nie może:P
-
Ja si bardzo Cięszę z wyniku .. Wiele osób skreślało Polskę .. a tu niespodzianka :) Oczywiście lepiej by była wygrana :) ale nie ma co narzekać !
-
W pierwszej połowie było trochę widać strach na boisku. Coś musiał Smuda powiedzieć, ze podziałało i w II połowie chłopaki zaczęli grać to co trzeba:)
Najważniejsze, że wywalczyli remis!
-
Nie wiem jak Wy, ale ja czuję niedosyt bo z taką gra jaką pokazali powinno być przynajmniej 2:1 dla nas i powoli zaczynam myśleć optymistycznie o następnym meczu lecz to jest Polska kadra i obyśmy się w sobotę nie płakali.
-
Wiecie jak lubie sie powtarzac... i tym razem tak bedzie, to dla tych co twierdzili, ze Rosja jest guru mistrzostw a Polacy nie grali nic.
GRA SIE ZAWSZE TAK JAK NA TO POZWALA PRZECIWNIK!
To jedyna niezmienna zasada w futbolu. Kto oglada pilke na codzien to wie, ze nawet Barcelona skutecznie wybita ze swojego rytmu zagra mecz jakby byla trzecioligowa hiszpanska druzyna :)
-
myślmy optymistycznie!
wystarczy że z Czechami zagramy na tym samym poziomie co z Ruskimi i przechodzimy!
Orły pokazali że potrafią jednak grać .
to będzie mecz o być albo nie być dla obydwu - męska walka - Czesi tanio skóry nie sprzedadzą ale nasi są od nich lepsi i obstawiam 2:0 dla Polski.
-
Chłopaki zabiegali wczoraj Rosjan,Arszawin zgięty w pół i oddychający rękawami bezcenne,mecz z Czechami obstawiam 2:0 dla Polaków oczywiście.Szkoda,że gramy tylko jednym napastnikiem Lewandowski wczoraj w pojedynkę nic nie mógł zrobić.
-
Nawet jeśli nie wyjdziemy z grupy to i tak mamy się z czego cieszyć :D
Polki są najpiękniejsze :cool::icon_biggrin: http://nocoty.pl/gid,14573613,kat,,t...l?ticaid=5ea20
Ja bym, a Ty Tuczi ?
-