zobaczymy jak to będzie wyglądać będzie chce ja trochę odmłodzić tymi 19
Wersja do druku
zobaczymy jak to będzie wyglądać będzie chce ja trochę odmłodzić tymi 19
Cóż za nonsens.Niby dlaczego?Przecież to 9,5J a znając życie chcesz założyć coś w okolicach 255. Słabych tych wulkanizatorów macie hehe. Jeśli będzie odpowiednia opona to nawet przy bardzo ostrej glebie będzie pasować.
Co do samego koła to uważam że jest nie trafione. Pasuje idealnie do tego modelu od którego jest czyli E60.
Też uważam ze rondle wyglądały by przy niej dużo lepiej
Tak ale jak ktoś by ci chciał obchodząc bo nie ma kasy to byś nie wiza założę i zobacze jak będzie fujj to zostaną rondele a jak będzie fajnie to jest auto do lansu :)
E32 to ładny samochód felga też,jednak nie pasują do siebie
Auto fajne ,felgi fajne ,ale nie pasują do siebie ,Dzuda dobrze mówi:)
A z tym odmładzaniem tymi felgami, to jest tak jak bys starej babie załozył stringi :D
Oj tam oj tam :P ja w e36 miałem 19 cali od M5 i wyglądało grubo zobaczmy jak założę te bo każdy lubi to co ma jak będzie złe to będzie gleba max+ rondele...
e36 ,a e32 to całkiem inne światy ,więc nie mozna ich porównywać :)
No niby tak ale e36 tez już nowe nie jest :) myślałem o BBS RC ale tego jest pełno eh a mam jeszcze pytanie mam z przodu białe kierunki lepiej pomarańcze ? ma może ktoś z was foto ? jak wygląda na pomarańczach
Bo są ładne, klasyczne i sprawdzone w modelu e32 :D
E32 powoli staje się klasykiem i ta felga może jest i ładna ale jest po prostu za nowa:)
Mam ja ale z BH
http://img441.imageshack.us/img441/1558/front1a.jpg
No kozacka coś mają w sobie pomarańczki :)