Ja coś tam kupiłem pary razy od cuore i szczerze nie miałem nigdy problemu. Zawsze opis zgadzał się ze stanem faktycznym i jedynie mogłem podziękować za sprawną obsługę
Wersja do druku
Ja coś tam kupiłem pary razy od cuore i szczerze nie miałem nigdy problemu. Zawsze opis zgadzał się ze stanem faktycznym i jedynie mogłem podziękować za sprawną obsługę
tuczi kasa zostala ci oddana, w całosci czy lampy zle czy, czy listwy takie czy siakie. nie istotne kase miales oddana. a ty nie jestes jedyna najwazniejsza firgura zebym latal na poczte specjalnie z twojego powodu. bylem wtedy akurat w niemczech tak jak ci powiedzialem telefonicznie i problem powstal jak go nie ma dzieki takim jak ty psuje sie opinie , tak jak napisalem to byla pomylka bo na duza ilosc paczek nie da sie wszystkiego przypilnowac. nikt cie nie chcial wyrolowac na 170zł. majac za tysiackrotnosc towaru wystawionego (i nie pluj wiecej na allegrowiczów bo akurat tu trafiles na takiego ze mozesz kiedys naprawde nie naprawic swojej e32) konkurencja w tle współpracuje ze mna a nie z toba.
koledzy przeczytajcie ww podejscie do sprawy (to gównarzernia typowa) nie wiem albo zablokujcie go czy co tak nie moze byc. jakas kultura na tym forum powinna obowiazywac...czlowiek nie przyjmuje do siebie ze zle robi i jeszcze interpretuje na opak :)
Dość !!!
nareszcie !!!!!!!!!!
Mi sie z zawsze dobrze handlowało z Adamem (coure22) ; ))
Także polecam : )
BIERZUN rozumiem,że to ty jestes tym cuore22 tak?
Ja widze sprawe tak: prowadzisz dzialalnosc, sprzedajesz dany towar wiec powinienes dbać o zadowolenie klienta a nie wymawiasz sie ze cie nie bylo ze pomylka i nie wiadomo co jeszcze, a kolega Tuczi to wogole powinien byc wdzieczny ze dostal zwrot kasy!
Sory ale to twoj obowiazek pilnowac wysylanych paczek , jezeli nie ma cie w kraju i nie ma odpowiedniej osoby do upilnowania twoich interesow to ich nie rób!
Do tego jeszcze jakies strachy no nie moge beszczelność czystej wody. To, ze sprzedajesz tyle czesci nie uprawnia cie do takiego zachowania rozumiem ,że nie czesto popelniasz takie błędy ale jak juz to trzeba przeprosić a nie jeszcze dyskutować
Dobre ! Ciekawe co tutaj robi jako forumowicz skoro 7er jest takie be . Żenada!
jak to co ?? To się nazywa badanie rynku i aktywny marketing. Ale nie w tym jest cały początkowy problem. Polega on na tym, że kolega BIERZUN vel cuore22 mając jakieś nieporozumienia z konkretnymi osobami zmieszał nieco z błotem każdego z nas. A np. ja nie mając z kolegą coure22 żadnego kontaktu, żadnego dealu, też zostałem przy okazji, tak odpryskiem zakwalifikowany do grona pieniaczy, oszustów i kłamców. Szkoda :(
Tak tyklo dla przypomnienia tekst z zakładki "o mnie" kolegi cuore22 :
"
...
DZIĘKUJE ZA WSPÓŁPRACE WSZYSTKIM KLUBOWICZOM , FORUMOWICZOM I TYM PODOBNYM FACHOWCOM (PSEUDOFACHOWCOM FORUMOWICZOM) TJ DOTYCZY:
- FORUM 7ER I TYM PODOBNYM GAWĘDZIARZOM
...
WIĘC JESLI JESTES Z KLUBU BMW , TO DARUJ SOBIE ZAKUPY U MNIE , STRATA TWOJEGO CZASU I MOJEGO........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
I co gorsze, ten tekst wciąż tam istnieje.