Człowieku, te 6 czy 7 kg zrobi różnicę 0,08 l/100km. To auto waży 2 tony prawie, więc różnica w wadze tych szyb nie robi różnicy.
Wersja do druku
Człowieku, te 6 czy 7 kg zrobi różnicę 0,08 l/100km. To auto waży 2 tony prawie, więc różnica w wadze tych szyb nie robi różnicy.
tak kolego rozumie to,tylko tak ja w/w chodziło mi o pancerniaka,fakt jest taki że źle przeczytałem to ogłoszenie,pisało podwójne szyby,a ja zrozumiałe pancerniak!!!Przyznam się mój błąd,ale na pewno podwójne szyby nie ważą tyle co pancerne!!Tak,czy nie??Jeżeli się mylę to poprawcie!!Jeżeli pancerne są cięższe od podwójnych,to na pewno łączy się to ze spalaniem tak,czy nie???
Czy to jest temat o szybach i ich wpływie na spalanie, czy o ogłoszeniach?? Jak chcecie sobie popisać które ile ważą, albo ile przez nie spalanie wzrasta to se załóżcie nowy temat. Ja tu czkam na odpowiedzi na moje pytania a nie na rozkminy o szybach i spalaniu.
Nie wiem nad czym się zastanawiasz? Kasa w kieszeń i jedziesz
Dziś oglądałem tą sztukę http://otomoto.pl/bmw-735-v8-gaz-sek...C22103715.html . Auto nie jest bezwypadkowe jak twierdzi wystawiający. Kierownica nie wygląda jak po 250 tyś km. tylko jak po jakichś 500 tyś. Osłona poduszki pasażera w ogóle nie jest przymocowana. Obroty silnika po odpaleniu falowały przez jakieś 2-3 minuty, później było już lepiej. Jak dodawałem gazu a następnie puszczałem to przy schodzeniu z obrotów jakby się dusił, no nie wiem nawet jak to dokładnie opisać. Dopiero jak się nagrzał było ok, a z tego co wiem był dziś już odpalany. Miał jeszcze kilka innych wad. Jazdy próbnej nie było. Będę szukał dalej.