No z Sobótki się ciężko wraca. także już dajemy ci spokój :-)
Wersja do druku
Tomek jeszcze raz będę potrzebował miernika . tym razem do 745Ia :))))
No dobra...zadzwoń dzis po robocie, może już będzie u mnie czujnik :d
No i w końcu piekny sen z pędzlem malowana dobiegł końca ..chliiip chlipp...
Niech ci szczurku wiernie służy :D :D :D
nie wierze ... nie wierze ... pędzlem malowaną kupił szczurek po imprezie z 2,5 promila w wydychanym w powietrzu ... ale spokojnie taką umowę szczurek można unieważnić jeżeli udowodnisz że miałeś psychologiczne znęcanie się moderatora i byłego właściciela "pędzlem malowanej".
Bezi, Ty szczęściarzu ;D
~ wysłane poprzez Tapatalk
Dziady Wy jedne...bo szczurek wytrzezwieje i jeszcze jednak nie kupi.....
Olej: dziś Marzena dostaje DVD z Hostelu+ z BED gdzie jak wiesz bogato było
tuczi-przeglądaj YOUTuba---dziś bedzie link do filmu jak śpisz w kuchni i molestujesz recepcjonistkę :D
Jakub--hmmm też cos znajdę
no chyba że nagle wszyscy zmienicie zdanie :D :D :D
A nie ... no jeżeli tak sprawa wygląda :) to z czystym sumieniem mogę polecić auto Beziego E39 w wersji Touring. Te pachnące nowością skóry, nakładki pod zderzak M5 nie z odpustowego kramu czy nawet indywidualne i niepowtarzalne manualne podejście właściciela pojazdu do pozostawienia na nim tak wspaniałego arcydzieła gwarantują kupującemu pełnie wrażeń , niepowtarzalny w dokładnym tego słowa znaczeniu indywidualny image ale przede wszystkim świadectwo wzorowego kupującego (na pewno zostaniesz wyróżniony tym odznaczeniem a od Zarządu w gratisie pagon "ekspert kupna 2013") .
Ja nawet dodał bym od siebie , że nie znam biernego przechodnia który nie zainteresował by się tym wspaniałym okazem w min. odległości 15 metrów, nie wspominając już mokrych majtek dziewczyn z podmiejskich dyskotek. A nawet dodam jeszcze więcej ... gdyby była taka możliwość prawna to dał bym na ten okaz własną rękojmie gwarantowanych niespotykanych uwag innych użytkowników dróg.
Jeżeli trzeba to podjadę i sam obejrzę auto ... zdam obiektywną relację ... :)