[shadow=red:793141b014]Zapraszamy do działu przedstaw się[/shadow:793141b014]
Wersja do druku
[shadow=red:793141b014]Zapraszamy do działu przedstaw się[/shadow:793141b014]
No miło mi bardzo przedstaw się i powiedz kim jesteś bo nie wiem którym jesteś właścicielem nie chodzi mi tu o zawieszenie ale np. o lakier, o okablowanie auta, o spawanie wszystkiego co było mozliwe i przy okazji spieprzenie paru rzeczy, zawieszenie o którym tak piszesz niestety też musiałem wymienić bo jakoś nie było za dobre, oryginalne okablowanie od radia to nawet gość który wymyślił to auto napewno by nie doszedł co i gdzie podłączyć bo 20cm od oryginalnych kości wszystko było wycięte, a radio podłączone pod zapalniczke!! oczywiście słyszałem że grało strasznie tylko jak ja ją wziąłem to 150kg kabli wyjąłem i z elektrykiem pracowaliśmy 2 dni. Więc proszę Cię nie pisz mi o tym jaki jesteś super gość bo tych rzeczy które robiłem mógł bym wymienić naprawde dużo. Po co brać takie auto jak nie stać Cię żeby nim jeździć. A propos spalanie w mieście przy normalnej jeździe to ok 18 litrów więc chyba noge też miałeś ciężką pozdrawiam.Cytat:
Zamieszczone przez saciornik
saciornik - who are you?
No i z przykrością muszę was poinformować że nie jestem już posiadaczem mojej e32 ponieważ w piątek ją sprzedałem do Warszawy ale za to teraz zacznę prace nad e23 728 z 1979 roku no i może wyrobię się do zlotu w czerwcu. Mam nadzieję że uporam się też z zarejestrowaniem jej na zabytek pozdrawiam ;)
Brzmi świetnie, oby się udało wszystko :] no i do zobaczenia w ŚlesinieCytat:
Zamieszczone przez damian23zgc
Damian może pokaż tą E23 jestem bardzo ciekaw
Szacun już za same plany... :)
mam tylko to jedno co jest na zdjęciu w avatarze. Jak tylko zejdą śniegi to zrobię kilka fotek i wrzucę na forum :DCytat:
Zamieszczone przez Dzuda
i zdawaj jakaś fotorelacje z modów
Koniecznie, bo widzę że jest więcej takich jak ja, którym cieknie ślinka na samą myśl :PCytat:
Zamieszczone przez damian23zgc