No nic nie poradzę Dzuda ą gusta i guściki cały projek nie jest jeszcze skończony.Najwaznejsze że nie jest zwieśniaczone i że ja sam w nim dobrze się czuję po mimo braku wykładziny ( chwilowo ).
Wersja do druku
No nic nie poradzę Dzuda ą gusta i guściki cały projek nie jest jeszcze skończony.Najwaznejsze że nie jest zwieśniaczone i że ja sam w nim dobrze się czuję po mimo braku wykładziny ( chwilowo ).
Albo jasny,albo ciemny środek.Taki mix kolorów po prostuj mi zalatuje tandetą...
P.S - wklejaj linki które od razu wyświetlają zdjęcia bo to klikanie jest nie wygodne;)
Mi pasuje najważniejsze jest to że nie skończyła na złomowisku przerobiona na żyletki ;p a wydaje mi się że uratowanie klasyka to rzecz priorytetowa.No ale swego zdania nie zmienię ale krytyka też mile widziana ;p.Z tymi zdjęciami to jest nieco problem by zdjęcia się wyświetlały od razu na stronie ale popracuje nad tym.
Nie tego linka wklejasz. Jak będę miał chwile to zrobię zdjęcia swojej w środku i ocenisz czy ALL BLACK nie jest ładniejsze ;)!!
Kolego kolor lakieru masz zajebisty, chętnie bym się zamienił, ale co do środka to nie tędy droga , albo jasne albo ciemne... nie wypada w klasyku takie tjuningiii .. co do zbliżenia do V8 chętnie podjadę i posłuchasz jak brzmi może uda mi się Ciebie przekonać i naprowadzić na dobrą drogę.
o matko - mam nadzieję że zmienisz wnętrze na takie jak było:smile:
stary co do koloru skóry to taki beż czy szara jak beż to mi się podoba ale półka no sory ale ja się chyba starzeję mam ori zestaw hi fi i gra bardzo dobrze no chyba że jesteś młody i w klasyku musisz mieć umcyk umcyk
Teraz smaczek na koniec :) boczki no cudownie okropne są instalując rolety zauważyłeś już brak rygla na tylnych dzwiach ? chyba musiałeś kupić same wkłady bez góry boczka nie można było całych tych jasnych boczków przełożyć poco tak czarno biało ???
Ja mam umcyk,umcyk w 7er ale bez żadnych zbędnych przeróbek :p
Co mogę powiedzieć twardy charakter mam więc ciężko mnie przekonać.Tylną półkę musiałem przerobić bo była popękana i latała jak totalna ku... ;p co do nagłośnienia nie jestem typem wieśniaka który wsadza tubę i nie ważne że wszystko trzeszczy liczy się bas he.Jestem młody fakt ale ja chcę muzykę sam dla siebie i montuje nagłośnienie JBL nieco mocniejsze niż seryjne ale oczywiście zainstalowane w miejsca starych głośników i by brzmiało dobrze dla mnie a nie dla całego miasta.Roletki boczne wiem że brakuje rygla z tymi roletami wyszło tak że one były z boczkami ale boczki były szare więc do kanapy by nie pasowały i wyciąłem z nich rolety.Rolety nie wyglądają profesjonalnie jak już napisałem ale gdy nadarzy się okazja kupić ori boczki to oczywiste że je borę to jest tylko przejściowe.Kolor boczków być może zmienię zdanie i chociaż tą dolna część zmienię na czarno myślę że wtedy jakieś uznanie za trud mojej pracy będzie ale krytyka też się posypała.Lubie gdy ktoś mówi bez ściemniania co komu pasuje a co nie.Jednym boczki sie podobały jednym nie po prostu każdy ma inny gust jedni lubia balet a inni grzebanie patykiem w kupie ;d he
Epul myślę że możemy się kiedy ustawić jedno miasto więc daleka droga nas nie dzieli ;p.Krytyka była a teraz proszę o pomoc mam problem z fotelem kierowcy moja wtyczka która wychodzi z budy jest upalona i obecnie została wycięta i potrzebuje dokładnie takiej wtyczki jak na foto oczywiście co do kosztów i tp się dogadamy ;p
http://img856.imageshack.us/img856/171/1004831.jpg