jeszcze nie, ostatnio z tyrą ledwo się wyrabiam...ale dam znaka jak coś. Jeśli będę jechał na zlot to zabiorę robioną skrzynkę- subwoofer i to co zostało mi z E 38 :)
Wersja do druku
jeszcze nie, ostatnio z tyrą ledwo się wyrabiam...ale dam znaka jak coś. Jeśli będę jechał na zlot to zabiorę robioną skrzynkę- subwoofer i to co zostało mi z E 38 :)
Jesli nie masz logica to sprawa prosta podpinasz wzmacniacz i dalej jazda. U mnie byl logic wiec musieli mi wpiac sie w swiatlowod zeby wyjsc na wzmacinacz i zmiana glosnikow pod siedzeniem plus skrzynka i mozna wkoncu cieszc sie muza. Sama zmiana glosnikow nic ci nie da szkoda zachodu
...a no sorki, słyszałem, że są jakieś przejściówki ...
Zrobiona jest jakaś przejsciówka- na zamówienie z Poznania bodajze mi tuner sciągał tam jest magik który to ogarnia. Skrzynia na AUDIO SYSTEMIE zbudowana wzmacniacz model musiał bym sprawdzić w samochodzie i 2 x30 też audio systemu niskotonowe. Pod siedziem z racji tego ze logicowe były zepsute spalone i brzeczały tylko poszły też ori dedykowane do bmw Audio sytem niskotonowe, drzwi w ori tył wyłączony nie jest potrzebny:)
Witajcie, odświeżam troszkę. Dojrzałem do instalacji LOGIC 7 w mojej Betce ! Graty już mam.
OK. Temat jest taki:
Wrzuciłem cały zestaw podłączyłem wszystko i pojechałem na kodowanie. W menu pojawił się L7, ale niestety nie grają wszystkie głośniki podpięte pod wzmacniacz L7. Tak, jakby w ogóle nie żył, bo nie ma z nim komunikacji. Cały MOST natomiast działa.
Jakieś sugestie Koledzy ?
A jak podlaczyles wszystko? Polowa glosnikow leci z radia a polowa z L7. Druga sprawa jak dokodowali. Dolozyles brakujace glosniki?
Interesuje mnie jak dolozyles drzwiowe i centralne glosniki. Fajnie by bylo, jakbys napisal co i jak zrobiles