Fajne foty będą wisieć:cool: W tym roku dam szansę innym na pamiątkę i nic nie wysyłam:p
Wersja do druku
Fajne foty będą wisieć:cool: W tym roku dam szansę innym na pamiątkę i nic nie wysyłam:p
Żeby potem nie było, to przypominam o tym że kalendarzy wyprodukujemy mniej więcej tyle ile zostanie dokonanych zamówień w naszym e-Shopie i ile zostanie dokonanych przedpłat.
Do kiedy mozna skladac zamowienia na kalendarz?
Myślę, że z tydzień po zakończeniu ankiety.
Chciałem tylko powiedzieć, że strasznie szkoda iż tyle zdjęć jest popsutych w photoshopie. Kilka mogło być naprawdę fajnych, gdyby nie efekciarskie przeróbki. W przyszłym roku mam nadzieje moje E32 będzie już w ankiecie :P
Jak idziecie (jeśli idziecie) do jakiejś galerii to też macie takie autorytatywne, pełne znawstwa opinie. Jesteście zawodowymi recenzentami sztuki fotograficznej. Mamy do czynienia z indywidualnym, artystycznym podejściem do tematu. Rozumiem, że jakaś koncepcja i myśl nie musi się wszystkim podobać podobnie jak to co prezentował swojego czasu Rembrandt, Picasso czy Kantor. Swoje upodobania można wyrazić poprzez udział w powyższej ankiecie. Wynik tej ankiety powinien być wskazówką dla wszystkich na następne lata.
Gdzie jest Twoja fotka - dlaczego pozwalasz sobie na taką niekonstruktywną krytykę pracy i zaangażowania innych. Takim zdaniem robisz więcej szkody, niż korzyści. Efektem może być skuteczne zniechęcenie do nadsyłania fotek w przyszłości.
Czemu nie nadesłałeś swojej propozycji z odpowiednią ilością sterydów.
Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy zdecydowali się na nadesłanie swoich prac i próbę wpływania na kształt Klubowego Kalendarza 2012.
Naprawdę myślę ,że będzie fajny kalendarz dobrze że jest co wybierać także w e32. Szkoda jedynie że brak e23.
Wojtku - idziemy łeb w łeb heheee...