no facet widac konkretny. ja tez je zamowilem.. tyle tylko ze ma tyle zamowien ze dopiero od piatku nastepnego zacznie realizowac:)
Wersja do druku
no facet widac konkretny. ja tez je zamowilem.. tyle tylko ze ma tyle zamowien ze dopiero od piatku nastepnego zacznie realizowac:)
To jest ważne zdanie. :)Cytat:
Zamieszczone przez Pablo_gl
Zatem odpowiedź na odwieczne pytanie brzmi: czasem pasują a czasem nie - zależy od konkretnego producenta.
Obstawiam (na podstawie ich oferty) że te z Racing24.de i Umnitza będą pasować do wszystkich roczników. Podobnie z brytyjskiego źródła, z którego korzystał Kronos.
Ja dostałem informację że te które ja kupiłem pasują.. ale kto wie.. może to tylko takie zapewnienia sprzedającego jakich wiele na allegro lub ebay`u.
No ja podałem kolesiowi dokładnie jaki powinien być wymiar... Zobaczymy co z tego wyniknie ;)
Niedługo sprawdzimy i opiszemy z Adamem .... ;)
Witam Brać BMW, dzis zalożylem ringi zakupione na aukcji którą wcześniej podałem, na prawde efekt extra wszystko udalo zmieścić mi się w lampie tj.przetwornice też że na zewnątrz nie mam żadnych kabli, póki co zarówki postojowe zostawiłem w środku lampy ale wyciągnięte z otworu gdzie powinny być. Ogólnie jestem zadowolony :D ale ciekawa sprawa może ktoś mi powie co to może być; :medit: gdy samoch.jest wyłączony to ringi OK,9nie świecą) przy przekręconym kluczyku pozycja 1 OK.(nie świecą) gdy zapale silnik to ringi mrugają jak stroboskopy na przemian raz prawa lampa potem lewa i tak jest do momentu gdy włącze światła postojowe czyli teraz RinGI.
Efekt ciekawy ale o co tu chodzi. 8/ Dadam że ringi pasują idealnie ale mam Bejke przed liftem
Jutro wrzuce fotki.
Spoko to mruganie na włączonym zapłonie to normalne :] Wszystkie nasze bejki to mają widać to w nocy ( pulsują raz lewa raz prawa żarówka postojowa przednia) . Również kupiłem te ringi dla szwagra do fejsa i zobaczymy czy nie będzie pod górę przy montażu. Zastanawiałem się nad żywotnością tego zimno-katodowego systemu i tak se wykminiłem podłącze je w taki sposób że w momencie włączenia xenonu ringi gasną. Co myślicie o tym?
Mruganie to sprawa normalna ,gdyż nasze auta są wyposażone w kompa który testuje czy są sprawne czy nie .Przy normalnej żarówce nie jest to widoczne ,a przy świetlówce tak i dlatego widzimy efekt strobo :D
Dzięki za odpowiedz mozna tylko mniemać że teraz to pojazd uprzywilejowany co określa znak BMW czyli Będziesz Miał Wolną -Trase :hah: :hah: :hah: Anatol to znaczy mam sie tymi mrugami nie przejmować??? czy u Cibie Też tak jest???tam pisaliście że komp testuje żarówki, ja je zostawilem ;) Zaraz prześle Fotki
Przesyłam fotki poglądowe jaki jest efekt końcowy, co Wy na to??