juz powiedzialem co mysle na temat gazu w samochodzie.
Wersja do druku
juz powiedzialem co mysle na temat gazu w samochodzie.
Popieram!!!!!!!Cytat:
Zamieszczone przez hrabia81
Ja też wydaję miesięcznie na paliwko około 2000zł.
Ale 90% miasta.
Natomiast po trasie bajeczka, jak jadę sobie spokojnie, to schodzę na 8 literków nawet do 7,6 ostatnio, przy silniku 4,4.
Hrabia my to się kiedys musimy spyknąc bo widzę że jesteś kimś godnym e38. Może zaprezentuję ci tąś obiecaną e31 w kolekcjonerskim stanie.
Pozdrawiam wszystkich
Kazdy z nas na forum jest godny użytkowania E38 .. Prosze bez takich postow ..Cytat:
Zamieszczone przez Adam740
Kazdy robi w swoim aucie to co uważa za sluszne ..
Jest to moja prywatna opinnia. NIEnapisałem że hrabia to JEDYNY godny..... (ale nie każdy)*
Więc proszę się nie bulwersować. Mam konstytucyjne prawo do swojej opinni. Jeśli kogoś to uraziło proszę wybaczyć.
* nie musi tyczyć się forum, nie chodzi tylko o e38.
No chyba wyjaśniłem moje prywatne myśli.
jezeli chodzi o gaz to jezeli kogos stac na jazde na gazie to jego sprawa mnie niestety nie stac dlatego jezdze na benzynie. nie mowie ze ktos na tym forum jest nie potrzebny ale jest kilka osob ktorzy przesadzaja i zamiast na koncu polozyc wisienke na tort klada kartofla. czasami jeden maly szczegol moze posuc caly efekt ciezkiej pracy ktora wlozylismy w upiekszenie naszego samochodu.
Panowie,
dyskusja na temat Lpg to nie tutaj i nie na temat, piszemy o wydatkach. Niech sobie przeciwnicy i zwolennicy Lpg odpuszcza, bo to dyskusja bez konca.
Napiszcie lepiej ile wydajecie w jakiej ubezpieczalni kaski na swoje auto. Zamierzam zameldowac swoja w PL...
Pozdr.
@Greg - w moim przypadku najlepsza składka OC jaką znalazłem to ok 1400 PLN w PTU. Z tym że ja nie mam żadnych zniżek i mieszkam w Warszawie.
Ale generalnie - polecam postępowanie które opisałem kilka postów wyżej... ;)
Ja place 1000€ na rok ubezpieczenia OC + czesciowe AC (kradziez, szklo,szkody po gradzie i wichurze, wypadki ze zwierzetami). Oc mam 49% znizki a na czesciowe Ac nie ma procentow w DE.
Do tego 294 € na rok podatku. Paliwo Lpg 10 €/100km.
Cytat:
Zamieszczone przez trolu
> Chyba nie wytrzymam :hah: a co to znaczy "GODNY UZYTKOWANIA E 38 ? " a co to jest e 38, tytuł szlachecki ? Błagam nie pijcie tyle :) :) Dyskusja ogólna ile wydajemy na nasze bmki jest kompletnie bez sensu ,bo na to sie składa paliwo i inne rzeczy ,jedni jezdzą swoimi e 38 w niedziele na lody ,a ja uzywam jej w celach zarobkowych ,wiec jest to całkiem inna eksploatacja i inne koszt części i paliwa ,więc nie ma porównania ,chyba ,ze któs chce sie dowiedziec ile kto tutaj ma kasy ,albo sie nią pochwalić. Skorzystałem z mojego konstytucyjnego prawa wyrazania opini :)
> Greg ,ja z max znizka w PZU place za OC z NW 370 zl chyba za pól roku ,ale mam mniejszy silnik ,na pewno Ci sie opłaca płacic ubezpieczenie w PL ,no a AC w PZU mi policzyli przy okreslonej wartosci auta 22000, 1400 zl ,chyba dobre pieniadze ,pozdrawiam
ja w ptu za caly pakiet ubezpieczenia bez znizek place 2300. dla porownania w warcie za to samo musialbym wybulic 5700.