Pozdrowienia z Osiecka! :)
Nie macie czego żałować.., tutaj są tylko wspaniali ludzie, codowne dziewczyny, świetna muzyka i vodka :D
Dzięki za spotkanie Panie i Panowie!
Ps. :* dla Kasi, jest wspaniała... ;)
Pozdrowienia z Osiecka! :)
Nie macie czego żałować.., tutaj są tylko wspaniali ludzie, codowne dziewczyny, świetna muzyka i vodka :D
Dzięki za spotkanie Panie i Panowie!
Ps. :* dla Kasi, jest wspaniała... ;)
Pozazdrościć spociku ;) pogoda dopisała jak zwykle towarzstwo również .Ta piękna e24 ma jeszcze koleżankę :D W zeszłym roku razem były na Zlocie BMW-MANI :D
Piękne widoki ;) E24 ze śląska !!!
Te E24 to parkuje nie daleko mnie tak w ogóle ;D.
ech... ja już dochodzę do siebie... powoli...
Jak juz skończył sie alkohol opusclismy imprezę z fotografem, chołkiem, grzesiem i grabolem przy aplauzie roztańczonego tłumu (tak jakos przez mgłę pamiętam) i zachaczając o stację piwem płynącą udaliśmy do restauracji pod dwoma złotymi łukami... (makronald czy jakoś tak:D ) i jeszcze piwko na BP ... odstawiliśmy grzecznie grabcia z grzesiem pod dom i w zorganizowanym pospiechu oddalilismy sie w kierunku warszawy...
jednym zdaniem:
DZIEKUJE ZA SPOTKANIE:
1. KIVI & DZIANI
2. PAWEŁ $ ILONA
3. WOJTEK
4. GRABOL & GRZESIEK
5. BLACK PHANTOM (3. miejsce za najładniejsze wnetrze)
6. MAREK (2. miejsce za najładniejsze wnętrze)
7. fotograf
8. chołek
9. Kasia
i innym pozytywnym ludziom!!!!!
zabawa była przednia. dziewczyny gorące i konkretne. wódka zimna. a samochody na glebie i z rantem.
DO NASTĘPNEGO!!!!!!!!!!
Dzięki Tobie Hugo, zobaczyłem jak świat wyglada z góry... :D :D :D
A ja mam pytanie kivi co ci sie stało w prawwą lampę?
W sumie nic - to znak, że Kivi na jezdni nie jest grzeczną dziewczynką ;D
Zgodnie z Waszymi sugestiami w ogóle nie mówiłem o rozmiarach opon w kontekście rozmiarów felg :)
http://www.eiw.com.pl/fotosy/syndykat/syndykat_04.jpg
Wiem, że to Paweł już sygnalizował:) Ale nie mogłem się powstrzymać ;D
Wejście (wjazd) smoka !!! Grabol ma wrodzony dar wybierania odpowiedniego momentu na entree !!!
http://www.eiw.com.pl/fotosy/syndykat/syndykat_05.jpg