Cześć. Chciałbym poruszyć trochę ten temat. Może udało by się zebrać kilka aut na najbliższą sobotę tj 8.10.2011? Żeby nie kombinować za dużo proponuję wpaść na spot do BKB na toruńskiej, godz. 17-18. Plac jest duży na pewno się pomieścimy:)
Łukasz
Wersja do druku
Cześć. Chciałbym poruszyć trochę ten temat. Może udało by się zebrać kilka aut na najbliższą sobotę tj 8.10.2011? Żeby nie kombinować za dużo proponuję wpaść na spot do BKB na toruńskiej, godz. 17-18. Plac jest duży na pewno się pomieścimy:)
Łukasz
Ja już jestem w Polsce więc czekam na propozycję. W tą sobotę będę jednak na spocie a4 klubu :)
Dołączam się do propozycji jakiegoś małego "spociku" w bydgoszczy ale może coś w trochę późniejszym terminie bo jak dla mnie ta sobota odpada no i pogoda ma być racze cienka a nie ma to jak "ładna bunia" w jesiennym słońcu. pozdrawiam i czekam na innych chętnych z okolic. . . . . . . .
Oczywiste, że nie nalegam na konkretny termin. Ja raczej jestem na miejscu. A co do pogody to z nią nigdy nie wiadomo. Także niech się zgłaszają chętni i na pewno się dogadamy:)
może w tygodniu jakoś bo jeśli chodzi o weekend to dopiero pod koniec października mam wolny
U mnie też ciężko z czasem (praca na zmiany) ale jak będzie coś w miarę pewnego to na pewno się zjawię ;)
jak co to zapraszam na jakiś spontan 1na1 ...
przy okazji mam możliwość sprawdzenia auta na kompie bo kupiłem kabelek i programik :)
tylko muszę dokupić ładowarkę samochodową do lapka bo bateria trzyma 15min zaledwie
moje GG 6620348
zawsze można się spiknąć gdzieś na parkingu i pogadać ....obejrzeć autka ;)
dzieki Grzechu za spontana w Gorsku na CPNie ;)
Ja grzecha widzę przeważnie kilka razy dziennie, ale akurat nigdy nie jadę 7er :/ , parking masz jakieś 700m od mojego ;p