Muszę Cię zmartwić... To są malowane sprayem lampy. W oryginale nie było takich "przyciemnianych". Wymyj je nitro i pryśnij klarem albo zrób polerkę.
Wersja do druku
hehe z daleka widać że "poszprajowane" ;) wyszoruj je i już będzie lepiej
No panowie to muszę przyznac,że jak Wy to widzicie po fotkach to fuuuuuuuuuuuul respecta :D:D
Kajam się już je poleciałem nitrem na kawałku ale chyba poprostu kupię inne ładne normalne lampy bo szczerze mówiąc boję się,że się zrobią badziewne jak je zacznę myć szorowac malowac ... chyba przekonanie że takie były wzieło mi się z fordów bardzo mi się takie dymione lampy poddobały w sierce ale tamty były oryginalne...na te rzuciłem okiem zobaczyłem logo bmw to przyjałem,że mam dymione ale jak tak to ch... z nimi:D
dzięki za zwrócenie uwagi:D
Co do tematu tylnego zawieszeni:) to podczas wymiany przedniego zawieszenia . wyjąłem tylne amorki i się okazało,że mam sprężyny na ostatnim zwoju połamane:/
co to za tasiemiec Ci sterczy koło konsoli :) ?
http://img13.imageshack.us/img13/3646/dsc00209ch.jpg
Hydrauliczny ręczny:D
to są klapy jak schodzę do lądowania to pociągam wtedy z drzwi klapy areodynamiczne się wysuwają:D
a tak poważnie tam był telefon siemensa zamontowany jak będę miał trochę czasu to to utnę i zamontuję tam sterowanie od zmieniarki:D
haha wystrzałowy ten drut :D ktoś miał łeb montując go tam
ps jeśli potrzebujesz jeszcze popielniczki to wal na pw
popiołe już mam ino trochę słabo pasuje ale trzeba pewnie konsolete rozebrać i bedzie gites:d
Witamy wśród nas ;)