ja też się przekonałem :) ale to silikon co ?
ja też się przekonałem :) ale to silikon co ?
silikon to chyba nie ,bo małe jakieś . przypadkiem znalazłem koło niej skrawek plaży na swój ręcznik :)
Silikon nie tylko powiększa ale też ujędrnia ... ja myślę że to była "1" z odstającym sutkiem :D i 300 g silikonu było wykorzystane :) teraz jest ładna "2" :D
poszukam jej z profilu jutro beda jakieś
http://img708.imageshack.us/img708/2396/img7846c.jpg
http://img834.imageshack.us/img834/341/img7847ro.jpg
sliwa na tych zdjeciach nie znalazł sie przypadkowo :)
a jak ta miła pani sie schyla to widać ze nie zmieniaja swoich kształtów
zawsze piekne aż szkoda ze koło niej leżał facet
Na tych plażach to standard :]
http://img41.imageshack.us/img41/73/dscn3227y.jpg
Robiłem zdjęcie tego żółtego parasola jak by ktoś pytał ;)
silikon na chudej klacie, dlatego tak to wygląda...złapała by troche tłuszczu to moze by sie estetyka poprawiła, ale lepsze to niż plecy z przodu i tyłu i pewnie dlatego sie zdecydowala na operacje...tak wyglądaja małe implanty obciagniete skórą, bardzo dobrze , ze nie zdecydowała sie na wieksze bo bylaby totalna porazka ...
@Szczurek, @Dzuda jak jechałeś do CRO ? Gdzie kupowałeś Winiety ? Czy są jakieś objazdy ?
Ja na Słowację i Węgry kupowałem w pzmot.Chorwacja no to wiadome że na bramkach. Za obie winiety na 30dni zapłaciłem 170zł.Byłem dwa tyg więc nie opłacało się kupować 7dniowych.
Przez słowację i węgry objazdów nie ma ale w WRO to pewnie będziesz miał jechać na austrie i słowenię.
ja jechałem tak http://img28.imageshack.us/img28/9765/chorwa.jpg
weż jakaś nawigacje na szybę . mie chciała prowadzic przez bielsko białą , jakies dziwne trasy za każdym razem mi wytyczała nawet przy krótkiej krasie jak byłem we wiedniu to i tak przez pragę . czechy winieta 70 zł przed granica kupiłem za polskie pieniądze austria chyba 7,9 euro na tydzień , w drodze powrotnej też musiałem kupic bo na miesiąć wychodziła drożej o kilka euro . potem słowenia 30 euro też przed granicą ( słowenia 60 km autostrady za 120 zł :) mozna ominąć te autostradę jakimiś bocznymi drogami , problem jest w tym ze jak zle gdzies skręcisz przy końcu drogi to wjedziesz na kilometr autostrady a tam na wjeździe ponoć policja stoi non toper , także ja wolałem zapłacić i miec swiety spokój . Powiem Wam wszystkim ze w tym roku Chorwacja przeżyła istny atak turystów , egipt i inne tłukąe sie państwa mają puste plaże a HR nie, nie mozna sobie spokojnie poprzeklinac na ulicy bo zwracaja uwagę :P . zatankować pod korek w polsce , bo w austrii ropa była po 1,5 euro . Płacić gdzie sie da kartami. Mi za pełny zbiornik jak kankowałem w hr doliczyli jakies 4 zł prowizji także nawet nie ma co z papierkowymi pieniedzmi tam latać . przelicznik w kantorach podobny jakbyśmy kupili euro w polsce a tam zamienili na kuny. mozna smiało zł do kantoru zanieść. odradzam kupno kun w polsce !!!! leżeli chcecie pic cocacole to 2 litry kosztuja 8 zł woda mineralna połtora litra 4,5 zł , dodam ze wode w hr można pic z krany nieprzegotowaną, smakuje nak nasza nałęczowianka . my wlewalismy do pustych butelek wode i do zamrażarki , aha cocacola smakuje jak u nas cocacola zero . Olej my za 400 kun wypożyczyliśmy łódke na cały dzień . wszystkie okoliczne male wysepki pozwiedzalismy , dzikie plaże tam jest juz na maxa przeźroczysta woda tak 20 metrów to jeszcze dno widać .
apropo nurkowania , kup buty do pływania , na plażach mozna trafić na leżowca ponoc boli jak cholera igły wchodzą głęboko w skórę i sie w niej urywaja , zeby je wyciagnąc trzeba miec igłę , to tak jak z drzazgą w palcu. z wyjazdu zostały mi płetwy i maski z rurkami moge ci na wyjazd porzyczyć , mieso bardzo drogie, ryby tanie . w zeszłym roku bylismy nad wodospadami KRKA nie polecam bardzo. ludzi poprostu miliony , jak bym na morskie oko szedł , widoki moze i fajne ale za 100 kun za osobę to trochę sporo , pół dnia trzeba tam zarezerwować . pamietaj o zielonej karcie , hr nie jest w unii , na granicy trzeba miec pecha rzeby celnik wział do ręki paszporty , a co dopiero sie zapytał o zielona kartę , no ale przezorny zawsze ubezpieczony , ja nie miałem . zobacz jakie masz asistance , w ptu za 120 zł masz chyba asistance na całą europę , zadzwoń i zapytaj co wchodzi w skład twojego, bo możesz mieć ze masz holowanie przy awarii auta , ale np do najblizszego warsztatu , albo do 100 km , różnie to bywa.