Witam!Cytat:
Zamieszczone przez dowojciak
V8 ma piękny głos, ale V12 to jest dopiero piękny odgłos ;) :D
Wersja do druku
Witam!Cytat:
V8 ma piękny głos, ale V12 to jest dopiero piękny odgłos ;) :D
Wiem wiem mialem okazje posluchac przy V12 chyba zrezygnował bym z radia lol hehehehe :D :D :D :D :D :D :D :D
witaj!!
super auto gratuluje wyboru
co do V12 to macie racje radio mi nie potrzebne a żona ostatnio się pytała czy coś nie tak z silnikiem bo jakoś jak odrzutowiec chodzi :hah: :hah: :hihi:
pozdrawiam
Super to malo powiedziane :) hehe Pozdro dla zony ma dobre poczucie humoru :) :cool: heheheheCytat:
Zamieszczone przez nicolas
dzięki bardzo za pozdrowienia ogólnie ona jakoś tak patrzy na tą moja bunie jak by nie wiedziała co i jak mówi że jej jakoś lepiej się wchodziło i wychodziło z MB :what: :hah: :hihi: :razz: tłumacze jej że to rządowa wersja a ona swoje :hug:Cytat:
najlepsze jest to jak podjeżdżam na stacje paliw wtedy jest naprawdę cyrk :hihi: ;D
przyzwyczajona od ponad 3 lat do silnika e230 :evil: cyrk mówię ci
hahahahah no tak cos za cos V12 Pieknie ryczy ale lubi chlipac etylinę hahahahaha ale i tak wrazenia z wcisnietego gazu do deski sa bezcenne :) :D :D :D :D :D :D :D
Witam
też się dołączam do opinii - ten dźwięk piękny silnika, aż radia w aucie nie trzeba
Mój kumpel wjeżdzał na plac u mnie właśnie e32 5,4L V12 MOTOR wtedy byłem w garażu to myślałem że helikopter londuje.Poezja ja bym dał nobla tym co konstruowali te silniki. hehe
Fotki porobie w tym tygodniu i powrzucam jeszcze. Pozdro
wrzucam mojej siódemki fotki - przygotowania do młodej pary