Hej. Wczoraj widzialem twoje auto wieczorem pod rynkiem! Fajnie sie prezentuje. :D
Wersja do druku
Hej. Wczoraj widzialem twoje auto wieczorem pod rynkiem! Fajnie sie prezentuje. :D
No teraz to rozpoznawalne jest z daleka ;D. Kurde na lewizne tym autem już nie pojadę... ;)
Witaj Pablo ,fele super ,ja latem smigam na 18 i na koleinach czasem jest walka ,ale wygląd superancki :)
Szczegulnie w Gliwicach!!! ha ha ha
W Bytomiu jest tak samo :razz: masakra
No i doszły kolejne zmiany...
Sprężynki AP:
przód - 40mm
tył - 30 mm
Po 2-tygodniowej eksploatacji powiem jedynie SUPER.
Auto troszkę siadło lecz na pewno nie tyle co podaje producent jednak efekt i zachowanie samochodu naprawdę rewelka. Komfort praktycznie zachowany - minimalnie spadł jednak na ori amorkach jest to praktycznie nieodczuwalne. Cóż dodam jedną fotkę poglądową w galerii można porównać przed i po... :)
pieknie....pieknie!!!!!!!
daj jej pare kilomotrow jeszcze.. mi dopiero po ponad 1000 siadla nizej o ok 1 cm.. takze wszystko przed toba ;)
ale juz jest pieknie
Pablo no,no robi to wrażenie-Gratulacje :D Furka naprawde świetnie wygląda i nic dziwnego że koledzy piszą gdzie jesteś widziany ;) bo pewnie nie można przejść obojętnie koło takiej Lalki!!!!!!! ;)
kurde piękny widok
szkoda że ja nie moge obniżyć swojej;(
No wiem, że to trwa troszkę ja już zrobiłem ponad tysiaka i już raczej nie siądzie więcej...
Ale ja właśnie takiego efektu oczekiwałem, żeby w zimie nie szorować podwoziem na 16" ;) ...