Nie wierzę, że kupisz tego "salonowca" i doprowadzisz go tego stanu z Twoich zdjęć :)
Wersja do druku
Nie wierzę, że kupisz tego "salonowca" i doprowadzisz go tego stanu z Twoich zdjęć :)
No niestety takie jest życie...Chcę kupić niezawodny samochód żeby mi służył na co dzień bez ciągłego dłubania przy nim i wsiadania tylko w "kościółkowych" ubraniach.
Ten na poprzedniej stronie też kiedyś był w bdb stanie ;]
Myślę że dzisiaj się rozstrzygnie z nim sprawa
podpisuję się za przedmówcami, za ładne to W124 do styrana ;-) ciężko już o takie ładne dziś. Poza tym do tyrania lepsze jakieś w kombi!
Mnie także szkoda byłoby używać tego merca jako wół roboczy,na twoim miejscu kupiłbym go jako auto kolekcjonerskie tak jak e32 :),a tego merca co masz podremontować i tłuc dalej,tragicznie nie wygląda,pozatym dostępność części do w124 jest ogromna,nie jest to Sec w126 :)
Kombi odpada bo straszni mi sie nie widzi.
Marek na kolejny samochód do patrzenia pozwolić sobie nie mogę.Raz że nie mam garażu (nawet e60 pod chmurą stoi) a e32 nie wyprowadzę dla "czwórki".Po drugie nie będę tylko na samochody robił :707: za tą kasę wolę kupić dwa BDF-y i żeby na siebie pracowały ;)
Mi sie wydaje ze jezeli potrzeba ci samochodu tylko do tego zeby odpalal i jechal z pkt. a do pkt. b to moim zdaniem lepiej jest wlozyc 2tys. w lekki remoncik tej gwiazdy co masz i reszte spozytkowac na sprzet do roboty niz kupowac igle za 12tys. czesci do w124 nie brakuje i silnikow rowniez skoro twierdzisz ze twoj juz na wymarciu, wystarczy wymienic i heja dalej. A to ze lekko rdzewieje i ze siedzenia dziurawe no coz sam mowisz ze to samochod do tyrania, ew. raz od wielkiego dzwonu mozna odkurzaczem w srodku przejechac i umyc go z zewnatrz.
Remont tego się nie opłaca.Całe zawieszenie do tego spawanie podłogi....jeśli robić zawias to też już z głową a nie byle co...Także w 2kołach raczej nie dam rady sie zmieścić
Dzuda to kup inne ale nie to cacko.
Hehe,dzwoniłem do gościa i mówię że daję 10koła i go zabieram.Kazał mi się wstrzymać do nd bo facet z poznania jeszcze nie był oglądać