Witam serdecznie.
Przepraszam, że tak późno, ale nie było mnie przez chwile i nadrabiam zaległości :)
Wersja do druku
Witam serdecznie.
Przepraszam, że tak późno, ale nie było mnie przez chwile i nadrabiam zaległości :)
Witam i pozdrawiam
Witam również.
Bywam czasami w Rybniku więc... gdzie masz tą myjnie?
Pozdrawiam...
Kolego zapraszam serdecznie do siebie, myjnia jest w Rybniku na ulicy Mikołowskiej 120, jest tuż przy drodze wylotowej z Rybnika na Katowice, 3km od centrum.Cytat:
Zamieszczone przez wojtas
Pozdro
A ja kiedyś wpadne tylko jak masz urządzoną to myjnie i czym myjesz :) Do pobliskiej konkurencji nie podjade ale Ty sie chyba nie obrazisz jak sie zjawie poszpiegować?Cytat:
Zamieszczone przez CCENTER
Aldik wal jak w dym, przez 5 lat prowadzenia tego biznesu, nauczyłem się, że podstawa to dobry środek do mycia + ludzie którzy potrafią myć samochody ( wbrew pozorom nie jest to takie łatwe). Myjnie mam 2 stanowiskową, stanowiska są duże po około 50m2, używam tylko maszyn z karchera , 2 "kombajny robocze HDS-895", odkurzacze też z karchera. Myje nakładając środki na samochód przez pianownice, eliminuje wiaderka bo to wiocha na maksa. A myje środkami z SONAXA, kupuje w Katowicach. Pozdro i zapraszam na przeszpiegi ;)Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
No ja 3ci rok będe miał w maju, ale narazie przerobiłem garaż na 1dno staowisko i pracuje sam. Co du mycia to wbrew pozorą wiem że to wyższa szkoła, trzeba wiedziec co i jak. Myje Karcherem myjka HD zwykła i Odkurzacz NT-eco i Pioracy Puzzi100. Środki przeróżne... Sonax jakoś mnie nie przekonal lepsza jakością..Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
Ja mam zatrudnionych 4 ludzi, bo prowadze jeszcze inne biznesy, Sonaxa używam bo jest środkiem pewnym i z atestem, na już moge Ci podpowiedzieć ważną rzecz - ubezpiecz sobie myjnie na wypadek nieprzewidzianych okoliczności, tzn. np źle dobrana chemia, uszkodzenie samochodu itp., temat przerabiałem i jestem uczulony na tym punkcie.
Czynne ma od pon-sob od 8-19 i nastawiłem się w większości na firmy. Podjedź do mnie to pogadamy na miejscu i wymienimy się doświadczeniami. Pozdro
Ja myje znajomym handlarzą w 95%, większość to stare trupy wiec nie ma problemów z uszkodzeniami hehe :) Ale ogólnie to ponieważ robie sam to uważam na to co robie ale w przypadku rozwinięcia firmy ubezpieczenie będzie :)Cytat:
słuchajcie, nawet nie macie pojęcia jaki jest problem z zamówieniem kluczyka do haka do mojej Buni. Wkurzyłem się i odkręciłem go na zaczepach, założyłem zaślepke i jestem mega szczęśliwy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D