Kuba chcesz to kupuj to e65 przynajmniej bede miał auto do ślubu;p;p
Wersja do druku
Kuba chcesz to kupuj to e65 przynajmniej bede miał auto do ślubu;p;p
hehe ;) Szymek masz rację.. a co tam raz się żyje ;)
Dziurke zatkamy i wycieku nie bedzie :D:D
Najprawdopodobniej jutro jadę oglądnąć e66 z silnikiem 3.5 . Na co mam zwrócić szczególnie uwagę? Są jakieś proste sposoby żeby sprawdzić czy wszystko ok z silnikiem? No i gdzie mogę zobaczyć ten ewentualny nieszczęsny wyciek płynu o którym mowa była wcześniej. Niestety nie będe jej podpinał pod kompa :/
dzięki Greg- temat już troszkę przewałkowałem. Chodziło mi raczej jak wytropić ewentualne usterki które występowały w e 65/66. Jako że nie miałem styczności jeszcze z tym modelem pytam. Czytałem już dość dużo ale w takim max skrócie co można sprawdzić na szybko domowymi sposobami przed zakupem. ;)
Jakub, wyciek widac od frontu, 735 to tez N62....takze mozna wyjsc z zalozenia, iz predzej czy pozniej przyjdzie. Poza tym sprawdz cala elektronike, szyby, radio, glosniki, klape,centralny. Ksiazka serwisowa+historia. Przeczytanie pamieci obowiazkowe!
Tą http://otomoto.pl/bmw-735-long-C18480327.html ?? Mega wypasik :D
Sprawdź klapę bagażnika i wszystkie uszczelki oraz dopytaj się taksówkarzy na lotnisku czy nie widzieli podobnej na słupku (przegoogluj numer kontaktowy z ogłoszenia).
Sprawdź kraj poprzedniego właściciela (możesz być w mega szoku)
To będzie jedna z najbardziej wypasionych E65 / E66 na naszym forum (gdyby nie ten silnik :) ) - życzę powodzenia i ostrożności w zakupie.
4000 zł części + 2500 zł naprawa to wyjdzie na cenę ASO (prawie - 8900 zł)Cytat:
ALe widzisz że koszt naprawy nie jest straszny