Ja tankuję po 3.40 ,kolega mi z rosji wozi,lejemy tak do wszystkiego od grudnia hehe
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Wersja do druku
Ja tankuję po 3.40 ,kolega mi z rosji wozi,lejemy tak do wszystkiego od grudnia hehe
Sent from my Desire HD using Tapatalk
dobry plus mieszkać na północy polski ^^ w Elblągu stoi po 3,7 przynajmniej ostatnio tak stała
ostatnio niecały miesiąc temu jak jeszcze prawko miałem
Spokojnie, tylko patrzeć jak koncerny znów wywindują ceny paliwa. Już nagonka w prasie i przyzwyczajanie tankujących do nowych cen.... "W wakacje benzyna po 6 zł". ON wyrównał się z benzyną do 5,10zł a gaz kosztuje 2,65. Jak myślicie, czy długo jeszcze będą tak niskie ceny? (nie pomyliłem się pisząc niskie.... niestety prawdopodobnie wszyscy się wkrótce o tym przekonamy).
Ja Pb z UA mam po 4zl na miejscu jako rozpalke uzywam ;) powiem tak mailem juz pare aut i lało sie PB i ON z UA i na stacjach w PL. Jezli chodzi o zwykly ON z PL na zwyklej stacji to roznicy nie ma z UA patrzac na ilosc km i mocy.Ale lejac Verve i zwykly ON roznica jest duza wczoraj bylem tahlia zrobilem ok 200km ale zalalem verve spalanie 4,7/100km, a ostatnio zalalem zwykla ON tym samym autem ta sama trasa wyszlo 6,8 jednak jest roznica ;) a roznica ceny byla jakies 12groszy na litrze
a wracajac do Paliwa z UA to jest ok PB nie widze roznicy ON tez wiadomo tam tez jest stacja i stacja ;)
najlepszy jest LPG to jest osczednosc :P
Nowy Dwór Mazowiecki orlen 2.58LPG jak narazie cena się trzyma na takim poziomie już jakiś czas