.... :) ....
Wersja do druku
.... :) ....
czekasz z modami az trafi sie kupiec?a wczesniej napisales, ze auto zostaje.... zdecyduj sie kolego, to pierwszy krok:)
swoja droga, odswiezyl bym lakier ewentualnie dolozyl klime, elektryke na tyl i zostawil spokojnie autko. felga wieksza do tego i tak bedzie lalka, po co ta reszta?:>
Również podpisuje się pod ostatnimi wypowiedziami. I jeszcze jedno mi przyszło na myśl- chcesz połączyć srebrne nadwozie z beżowym środkiem- widziałeś kiedyś takie połączenie, które wyszło oryginalnie z fabryki w E38? Ja nigdy, a dość często przeglądam różne ogłoszenia, oraz fora i w E38 jeszcze się nie spotkałem- pewnie dlatego że te kolory nie pasują do siebie. Bardziej widzę całe wnętrze w czerni (fotele konturowe) wraz z oryginalną czarną podsufitówką- wtedy to według mnie będzie miało „ręce i nogi”, a zarazem będzie cieszyć oko.
Czekam czy nie trafi się kupiec, bo na połowę marca z lakiernikiem mniej więcej się ustawiam
Jak do tego czasu nie pójdzie auto to zaczynam modyfikacje, malujemy i w tedy auto zostaje.
Srebrny lakier mi nie pasuje do 7er, dla tego chcę go przyciemnić.
Srebrny z beżem by dziwnie wyglądał, podobno 10 takich powstało. Gadałem z kolesiem który na taką polował :)
Nie lubie ciemnych wnętrz, szczególnie w 7. Tak samo jak nie lubie shadowlinów.
Dla mnie takie auto musi być z jasnym wnętrzem i możliwie ciemne z zewnątrz.
Ten kolor kupiłem przez przypadek, a że tu jest ryska, tam coś, zderzak i maska trochę poobijana od kamyków to poleci cała na kolor który szalenie mi się podoba :)
Red_man, zaczynam od wydechu, potem lakiernik, wnętrze. A reszte się zobaczy dalej :)
A ja myślę że kolega za wszelką cenę chce się tego autka pozbyć i próbuje z każdej możliwej strony żeby tylko zainteresować potencjalnego kupca i uzyskać założoną przez siebie cenę. Także cale te podchody i wahania dla mnie są oczywiste - auto jest na sprzedaż i tyle.
joe white ja gdybym przeczytal na allegro opis, w ktorym by pisalo, ze auto malowane cale ( bo kolor mi sie nie podobal), skory zmienione ( bo do koloru auta nie pasowaly) od razu stronke bym zamknal. nie mowie, moze znajdzie sie wiecej chetnych na takie modyfikacje, ale to nie zmienia faktu, ze zawsze kumaty klient patrzy na vin. jak ktos dolozy 3 klime to ok, no bo chce lepiej, ale zmiana skor, malowanie, cos z silnikiem, troche tego sporo.
Saillupus widze wizje tego malowania, i nie powiem mnie rowniez pasuje ten kolor, ale pamietaj, zebys nie zalowal:)
Nie maluj bo będzie LIPA mi akurat ten kolor leży
Joe, samochodu raczej już nie sprzedam. Na allegro już nie wystawiam. Napisałem tu temat co chce zrobić bo wygląda na to że auto zostaje u mnie. Najchętniej zamieniłbym tą na ciemną z szybrem - dwie rzeczy które skusiły mnie do wystawienia auta. No ale kolor mogę zmienić a na szyber przyknę oko.
Ale mody już się zaczynają więc proszę nie pisz takich rzeczy :)
Fakt! Jestem świrem na punkcie e38 i plany są takie aby to był najładniejszy i najbardziej zadbany samochód w Polsce. Stąd moje niezdecydowanie do bazy, bo mogłem trafić trochę lepiej w samochód. Wiem że tego szybra będzie brakować ale wszystko inne można dołożyć.
Z modami chciałem zdąrzyć przed zlotem 7er, ale jak widzę odległość mnie odstraszyła. Więc teraz celem jest Szczecińskie MotoShow
Leszek, jak dla mnie najgorszy kolor dla e38 :p, wygląda tylko łądnie w nocy przy sztucznym oświetleniu. Ale każdy ma inny gust.
Trochę nie rozumiem tego malowania, bo żeby dobrze pomalować e38 to trzeba zapłacić minimum 4k. Nie zaglądam Ci do portfela ale nie lepiej obniżyć o tyle cenę i spróbować je sprzedać jak zakładał pierwotnie plan ? :)