-
I wlasnei dlatego nie daje prowadzic mojej Bumki mojej kobiecie :) Tylko moja siostra dostapila tego zaszczytu :D Nie przezylbym jakby sie jej cos stalo (mam na mysli Bumke oczywiscie :D).
Baardzo Tobie wspolczuje z powodu uszkodzen autka :(. Kobiety nie potrafia zrozumiec jakie wiezi powstaja miedzy facetem a Bumka :). Mam nadziej ze odtworza ci ja idealnie :) :hug:
Pozdrawiam
-
no Smok dałes teraz czadu-jestem kobieta i czuje dokładnie taka sama miłosc do mojego auta co koledzy tutaj.Olo doskonale wiem co czujesz mi tez baba wjechala w bok ale mialam o niebo mniejsze uszkodzenia jak Ty. bardzo naprawde Ci wspóczuje!!!
a jesli ktos mowi ze zarobisz to niech sie w głowe stuknie. bedzie dobrze jak nie dołozysz duzej kasy. na nasze auta jest 70%amotryzacji!!!!!!! wiec bedziesz musial niezle sie gimnastykowac. wiem przerabialam to miesiac temu. kasy z ubezpieczalni nie mam do dzis bo zawsze maja jakis problem. i walcz jak lew przy ogledzinach szkody!!! bo oni patrza jakby tu wpisac jak naj mnie.
pozdrawiam goraco i trzymam kciuki............pisz jak i co..... bo jestem ciekawa ;(
-
dziekuje za slowa pocieszenia :) z wycena mam znajomego rzeczoznawce wiec powinno byc ok. Oczywiscie bede pisal jak i co wynieknelo z tego :)
-
Elo :) Co do wyceny to jak ci nie podpasi to oddaj auto do serwisu i niech tam robią. Potem przedstawisz rachunek ubezpieczalni i niech sie osrają ;D zapłacic muszą! Hi hi :D ;D :cool: :>