Faktycznie,jest taki sprej,zwracam honor.Sam jestem ciekaw jak by to wyszło metodą przeróbki BH,problemów też nie powinieneś mieć,lampy będą świecić na biało,jeśli masz niepotrzebny komplet lamp to można się pobawić.Kierunki pomarańcze .
Wersja do druku
Faktycznie,jest taki sprej,zwracam honor.Sam jestem ciekaw jak by to wyszło metodą przeróbki BH,problemów też nie powinieneś mieć,lampy będą świecić na biało,jeśli masz niepotrzebny komplet lamp to można się pobawić.Kierunki pomarańcze .
jutro zobacze czy ta beta jeszcze stoi, jak tak to zadzwonię do gościa i zapytam, jak się zgodzi to super :D a jak nie to trudno, kupie lampy no i będę żeźbił. Choć przy tej zamianie wyszło by sporo taniej :D a pomarańczki leżą w garażu :D
Ja mam mam już kilka szkieł ori YH, powoli kompletuje komplet.
Brakuje mi jednego szkła do drogowych. Mam 2 komplety szkieł pod soczewkę(pod uśmiech i bez) i jedno szkło do drogowych.
Kosztowało mnie to wszystko na razie 100zł z wysyłką, myślę, że nie ma tragedii. Zawsze to mniej niż ok. 400 jak na allegro chcą za całe lampy
no ja dzisiaj gadałem z gościem i na 99,99% jutro będę miał YH na aucie :D nie omieszkam pochwalić się fotką :D
Długie YH a drogowe BH i po problemie :D
halogeny też będą YH, jak się bawić to się bawić, ale najpierw całość muszę wypolerować bo już styrane trochę są :D także zdjęcia za kilka dni :D
Ja mam u siebie YH dla mnie efekt ekstra, nadają lekko klasyczny wygląd i na tym mi zależało ; ). Sam myślałem aby zrobić mix, obu tych "przeróbek", czyli black-yellow hella robilem pewne przymiarki i wiem, ze efekt bardzo ciekawy ; )
Co do przepisów-tak powiedział ZOOLU GULA ...''Polska to jest bardzo ciekawa kraj''-czyli zamiast ludziom żyło się lepiej ,Ci na pierdzący w stołek z braku zajęcia ,robią wszystko by ludziom z pasją żyło się gorzej -ustanawiają więc chore prawo i przepisy- prububują tym samym zamknąć nas w ''swoim własnym świecie '' państwie z okrojonymi myślowo ideałami......ale nie musimy się temu poddawać ,po prostu zrób jak uważasz;)