-
Witamy!
Ja bym się jeszcze przyczepił do rozmiaru opon, bo na tylnej osi masz za wysoki profil .Taki rozmiar to jest rozmiar dla E65 i to jeszcze przy 19" a nie 20":
Ty masz:
245/40/20" (przód)
255/45/20" (tył)
Ja przy 20" miałem rozmiar z E65 czyli
245/40/20 przód
275/35/20 tył
-
ładna 7er tylko te lampy przednie. Zmien i bedzie git
-
Witam! Piekna ta Twoja e38 :) Przednie lampy odlamadzaja, tylko troche nie pasuja do "majestatu" 7er ;) W e36 to jeszcze by przeszly ale w e38 to juz raczej nie...
-
-
Witam!!! niezła ta Twoja Beema. Piękne alusy, też myśle o alpinach. pozdrawiam
-
Dziękuje wszystkim za miłe przywitanie,na pewno będziecie informowani jeśli w autku będą zmiany (a będą na pewno :D).
Na 1 miejscu wymienię lampy na oryginalne BMW a potem zobaczymy co dalej.
Mam nadzieję że zostanę z wami bardzo długo i nie raz spotkamy się na spotach :D
Pozdrawiam całą załogę 7er.pl
-
Auto na tych 20" ALPINA wygląda super. Piękne te koła. Tylne lampy oraz ten delikatny spojlerek mogą być, ale przednie lampy to raczej nieporozumienie w tym samochodzie. Na zdjęciach auto wygląda na bardzo zadbane. We wnętrzu klimat psuje to CB:/
-
CB było zamontowane w schowku pod telefonem,a zdjęcie zostało zrobione przez poprzedniego właściciela w dniu zakupu przeze mnie i niestety właściciel zabrał CB :D
PS.nowe CB także będzie zamontowane w schowku.
-
witam kolego prubujemy zorganizowac maly spot nad zalewem zegrzynskimw maju moze i ty bys dołaczyl bo w sumie masz niedaleko jak cos , pozdrawiam
-
Z miłą chęcią przyjadę jeśli tylko naprawie mój samochód