Witam
Wersja do druku
Witam
damian7er, Oj... nie pamiętam... Wiem że mam 18" 45/ ale szerokości teraz nie pamiętam... wiem że tył jest szerszy bo i rant jest szerszy a przód węższy.
witaj kolego :)
trochę mnie dziwi brak skóry ale i tak jest spoko.
Witam
Witaj! Ładne siedem!
ŁADNA SUCZ!
JA TEŻ MAM 2,8 W MARNYM WYPASIE I NIE NARZEKAM! CHOCIAŻ O SKÓRKĘ TAKA LIMUZYNA AŻ SIE PROSI!! NO I POKRĘTŁA OD KLIMY...
ale są dni co posiadacze czarnej skórzanej tapicerki (tak jak i ja) marzą o welurze...
moje finanse są ultra BIDNE i doskonale rozumiem wybór 2,8 ale marzy mi sie 4,4 i wiem ze za 2-3 lata BEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM
hugoslawek haha bida jak to bida, ale mnie to pasi. Dołożyłem zmieniarkę i szczerze to już nic mnie nie razi :) 2.8 mi wystarcza bo szczerze powiem że spalanie śmiechu warte, a wygoda że ho ho ;P A to że niby nie jedzie ten pojazd... Cóż... Ja się przyzwyczajam, a no i do wyścigów też mnie jakoś nie ciągnie hehehe... Same plusy człowieku! Kobieta spokojniejsza, Mniej mandatów, Małe spalanie i szybciej się uspokajam bo wiem że jak ktoś mi zalezie za skórę to i tak niczego specjalnego mu nie pokażę więc daję na looz... :P hahaha
Nie wiem czy wasze 7er w silniku 2.8 są aż tak wolne???Nie przesadzajmy, mi w zupełności wystarcza.Też nie jestem fanem szybkiej jazdy, wyścigów itp.