własnie ja moge kibicowac .. :)Cytat:
Zamieszczone przez lockbud
Wersja do druku
własnie ja moge kibicowac .. :)Cytat:
Zamieszczone przez lockbud
Rezerwacja w drodze ;).
czyli spotykamy się normalnie pod ODLOTEM mała bajerka 30min czekamy na spóźnialskich, przejazd na kręgle i zabawa do białego rana :D :D :D wiem wiem zagalopowałem się końcówkę można wyciąć :P
No coś w tym stylu ;).
1. Joe white + Magda
2. Dorka
3. WERA
4. Dawid86
5. Lockbud
6. ADASIO
7. ELVIS
8. Daro + żona
9. Thomsen1 + żona
10. Malet7 + Maletowa
11. Royal
12. ...
Kurde może i ja bym się załapał ale mam Audi i pracę jeszcze nie wiem do której :(
a ja mam łopla kolonkos więc dawaj a nie marudź :D
1. Joe white + Magda
2. Dorka
3. WERA
4. Dawid86
5. Lockbud
6. ADASIO
7. ELVIS
8. Daro
9. Szajboos i Cursor
10. Malet7 + Maletowa
11. Royal
12. Aldik (Adasio pisz eski) :)
Jak ktoś będzie miał lapa to wezme (o ile chcecie) fotki z Bmw Museum bo właśnie byłem w ten weekend w Monachium :)
Zrobiłem rezerwację w kręgielni w Rudzie Śląskiej w Plazie. Mamy zamówione 2 tory na 15.30 (rezerwacja na 1h z możliwością przedłużenia). Optymalnie gra się po 6 osób na torze, za wynajęcie toru kasują 60zł/h. Pod Plazą jest parking strzeżony (czego nam brakowało na Załężu) także lusterek nam nie pościągają ;).
Aha, no i będzie możliwość przejechania się kolumną 7er-ek po A4 (niektórzy to lubią ;D ).
Lista :
1. Joe white + Magda
2. Dorka
3. WERA
4. Dawid86
5. Lockbud
6. ADASIO
7. ELVIS
8. Daro + żona
9. Thomsen1 + żona
10. Malet7 + Maletowa
11. Royal
12. Aldik
13. ...
Mnie pasi choć zapomniałem o teściu ANDRZEJU który robi imprezkę właśnie w tą sobotę, ale będę, myślę że jak się trochę spóźnie na imprezkę rodzinną to się nic nie stanie :) najwyżej teściu mnie :wpale: albo :612: w najlepszym przypadku będzie :533:.............. ;D ;D ;D
To do zobaczenia około 14.30 w odlotach :)