M5 to M5,kultowe ręcznie składane auto,bez wątpienia wybrałbym tą wersję aniżeli 540i.Koszty serwisu?Kogo to obchodzi,chyba marzycieli,masz m5 (nawet stary model) stać cię na utrzymanie,jeśli nie kupujesz 518 lub 520,tyle na temat ;)
Wersja do druku
M5 to M5,kultowe ręcznie składane auto,bez wątpienia wybrałbym tą wersję aniżeli 540i.Koszty serwisu?Kogo to obchodzi,chyba marzycieli,masz m5 (nawet stary model) stać cię na utrzymanie,jeśli nie kupujesz 518 lub 520,tyle na temat ;)
Właścicielem e34 M5 można stać się już za 16.000 nie trzeba aż 50.000 do tego.
http://otomoto.pl/bmw-m5-3-6-l-C15834435.html
Auto ode mnie z osiedla :695:
Najbardziej mi się podoba "oelstand motor" :hihi:Cytat:
Zamieszczone przez sz4l0ny
kurde 32tys za ta 540 to już wolałbym dołożyć parę kafli i to http://tnij.org/iwlf sobie sprawić, bije na głowę wszystkie m-ki i 540stki i mowa tu o właściwościach jezdnych a nie o mocy pojemności i innych pierdołach a do tego jest po prostu piękana :D jedyna wada to serwisowanie :/
A to już Twoje zdanie ;) Ja np bym nie zamienił tak kultowego auta jak e34 540 6 gang czy M5 za żadne E39 (za m5 czy alpine też nie)
polać koledze :cool: ta Alpina e39 moim zdaniem w ogóle nie wygląda 8/Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Rozumiem że to wniosek po spojrzeniu na cenę w DE przeliczoną przez Mobile na złotówki?Cytat:
Zamieszczone przez Przemik
A myślałes ile by Cię wyszła ta Alpina na gotowo w PL? Bo ja twierdzę, że wylądowałbyś daleko od ceny omawianej E34.
Poza tym - argumentując w ten sposób - zawsze można powiedzieć "lepiej dołożyć kilka kafli i kupić E39 M5". Albo jeszcze (i jeszcze, i jeszcze...) kilka i Jeepa Grand Cherokee SRT-10.
Tylko gdzieś jest ten punkt, w którym NIE MOŻESZ JUŻ DOŁOŻYĆ KILKU KAFLI.
hahahahaahaha, mega zdjecie :what: :what:Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Zabrakło komuś na TWS-a i sprzedaje M5???? ;D ;D ;D ;D :]
Alpina B10 czemu nie ale w wersji 4,6V8 lub 4,8V8 a nie byle 3,3 i potem jedziesz alpina i seryjne e-39 540i Ci włoi siara w pizduuuuuuuuu :what:
Ale i tak bardziej kultowe i piękniejsze jest E-34 m5
I tu mnie zraniłeś, zraniłeś na wskroś ... ;)Cytat:
Zamieszczone przez Zdzira 850I