Jeszcze jedno: gdzie dałeś przełączniki od "lampek"? Ja (jak już kupię E38: P) podciągnąłbym instalacje na podsufitke do tych 3 przycisków od otwierania garażu itp. Akurat 3 guziki: strobo, czerwono-niebieskie i syrena :)
Wersja do druku
Jeszcze jedno: gdzie dałeś przełączniki od "lampek"? Ja (jak już kupię E38: P) podciągnąłbym instalacje na podsufitke do tych 3 przycisków od otwierania garażu itp. Akurat 3 guziki: strobo, czerwono-niebieskie i syrena :)
włacznik stroboli podpiałem pod właczanik halogenów,których i tak nigdy nie uzywam.
nie trzeba było nic ciagnąc tylko podpiąć sie pod "+" i wszystko gra.Najprostrzy i najszybszy sposób;)
zero kombinowania
mozna powiedzieć że poszłem na łatfizne;)
witam,pozdrawiam :)
Szacuneczek - robi wrażenie... :cool:
Podrzucę Ci jeszcze jeden pomysł :)
Otwórz tą stronę, wpisz w wyszukiwarce po lewej "gruesome crash" (niestety nie mogę tego zhot-linkować) i przyjrzyj się dokładnie tylnym światłom policyjnych Victorii na miejscu zdarzenia.
Tragiczna historia swoją drogą - chłopak w Suprze miał 24 lata i był kuzynem jednego z gości na BimmerBoard.com. Jechał spokojnie, kiedy czołowo walnął w niego lecący 90mph facet w Altimie, który wcześniej obrobił bank. :roll:
siemanko....
pomysł bardzo ciekawy,ale nie ma co przesadzać,za bardzo bedzie sie rzucać w oczy i niebiescy bedą dostawali piany na pyskach.Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
wystarcza te z przodu ;)
w nocy jak lece fajnie się ludzie usówaja z drogi ;)
:D nie wątpię...
A strobo z tyłu fajna rzecz. W jakiejś ekstremalnej sytuacji mogłyby posłużyć jako awarie czy cuś...
Wiesz...dla nas dla uzytkowników dróg taka rzecz to bajer,i tak jak mówisz,w awaryjnych przypadkach zdało by egzamin lepiej niz np. światła awaryjne...
ale my swoje,przepisy swoje i psy swoje...
Ja też się czasem bawie w tajniaków. Mam niebieskiego koguta na magnesie i zdarza sie że go walnę dach. Zabawa pierwszorzędna :D Ale jak kupię E38 to zestaw strobo, koguty i syrena to chyba wsadze jako pierwsze, zanim jeszcze olej wymienię ;)
Zgadnijcie skąd w ogóle ta zajawka do nas przyszła... :)
FILMIK