-
Kfiatek, felga fajna, ale wymaga spełnienia jeszcze trzech warunków, żeby całość wyglądała zaje*****e:
1. Dystanse
2. Solidna gleba
3. Rozmiar opon (mam wrażenie, że on jest coś nie teges)
...i będzie MEGA.
Osobiście bardziej od felg rażą mnie te ringi, które (moim zdaniem) kompletnie nie pasują do tego czarnucha ;)
-
-
dzieki wszystkim za trafne spostrzeżenie odnośnie zmian. W najbliższym czasie montuje dystanse na tył ET rzeczywiście małe ale nie wiem jakie bo nie jest napisane na feldze, nastepnie przednie kierunki na oryginal ale nowe, tylne lampy ktore proponuje Z00FY bedą wygladać ciekawie ;) Idac dalej gleba na przodzie nie wchodzi w gre bo auto i tak poszlo porzadnie w dol przez roznice 18'' i 20 '' bylo by naprawde ladniej ale jezdze duzo wiec ze wzgledu na komfort jaki daje nam 7er zdecydowanie NIE ;))
Zdjęcia zdecydowanie słabe, postaram sie zrobic w najblizszym czasie jak sie naprawde prezentuje na blink blink ;) jak dla mnie kwestia gustu , wazne ze mi sie widzi ;)
tuczi77 rozmiar opon: przód 255/35R18 tył 245/40R20 innej opcji z tylu nie widze bo utoczyc te 20-stki to nie lada wyczyn ;))
-
-
Czekaj czekaj dzisiaj moją maluje to się pod koniec tyg. zrobi jakąś sesje :D
-
Oryginalna. Podoba Ci się? I ok. Pozdrawiam.:)
-
-
-
Te murzyńskie felgi wyglądają koszmarnie.Na czarnych słoneczkach było najlepiej
-
kolego ;) idac od gory na sam dol ;) sloneczka to obecny stan, zmienilem jeszcze tylne lampy jak proponowaliscie.