-
Ja dzisiaj wstawilem jakies najzajebistrze strumienice wyliczali mi 2 godziny i wogole ..
Hm odczucia nie powiem bo mam 19 wiec jest zmulona i tak i tak :D
Co mnie zdziwili cholera myslalem ze bezie cos glosniej gdzies tedy owedy , a tutaj co ? moje auto zaczelo chodzic jeszcze ciszej ... Jak bym mial zgaszone auto wogole nic /... hydrolot :roll:
-
fajnie ,że chodzi cichutko ... moje marzenie to właśnie taki ogromny skradacz potajemny a jak ci trolu brakuje dzwięku to starym wiejskim sposobem wywal kilka dziur śrubokrętem w wydechu :) efekt murowany :)
-
Owszem , jednak mi chodzi o pomruk delikatny ...
-
na takie doznania nie znam patentu :)
-
Co do pomruku to końcowy tłumik jest za to odpowiedzialny, tam trzeba pogrzebać ;) tylko z wyczuciem bo będzie pomruk, że zatęsknisz do ciszy :D
-
jest super patent na fajne mruczenie w e38 ale to jest patent M_powera wiec jak cos to jego pytajcie :)
-
jak masz patent na zrobienie M pakietu z wydechu przy użyciu śrubokrętu to dawaj :)
-
jest patencik :) jak dla mnie to mruczy bosko ale chodzilo mi o to ze to moj kolega ktory tez jest na forum i ma nick mpower. to on wymyslil jak to zrobic i bez zadnych kosztow. autko na wolnych obrotach chodzi normalnie ale jak depniesz na gaz to wrrrrr. ;]
-
pewnie cos ala swistek turbo do wydechu :D :D
-
jak łożysko w wydechu to nie ma tematu :)